Με ψήφισμά του το ΔΣ Ωραιοκάστρου καταδικάζει την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη


Tετάρτη 23 Μαΐου 2018



ΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ωραιοκάστρου καταδικάζει την απαράδεκτη επίθεση εις βάρος του δήμαρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, η οποία, επί της ουσίας, αποτελεί επίθεση κατά των θεσμών και της Δημοκρατίας. Τέτοιου είδους πράξεις συνιστούν προσπάθεια στοχοποίησης και θα πρέπει να μας βρουν όλους ενωμένους απέναντι τους. Το μήνυμα μας είναι σαφές προς κάθε κατεύθυνση: Η Δημοκρατία δεν απειλείται. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας απ ΄όπου κι αν προέρχεται.
Τέλος, το Δημοτικό Συμβούλιο Ωραιοκάστρου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα, για την τόλμη, το ήθος και τη στάση που επέδειξε την ώρα της επίθεσης προσπαθώντας να προστατέψει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Αστέριος Γαβότσης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!