Γ. Λίλτσης: Διαβούλευση «παρωδία» για το πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου- Αλήθεια, ποιες παραχωρήσεις και σε ποιους έχουν γίνει μέχρι σήμερα;


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γ. Λίλτσης: Διαβούλευση «παρωδία» για το πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου- Αλήθεια, ποιες παραχωρήσεις και σε ποιους έχουν γίνει μέχρι σήμερα;

Με αφορμή την εκδήλωση που διοργάνωσε η διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά και ονόμασε «διαβούλευση» για το πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου, ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «αναΤΡΟΠΗ», Γιώργος Λίλτσης σχολίασε:
«Προφανώς και πρόκειται για μια νέα φιέστα- παρωδία που ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του διοργάνωσαν στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου, βαφτίζοντάς τη διαβούλευση. Η διαδικασία για κάθε διαβούλευση είναι συγκεκριμένη και σίγουρα όχι σαν και αυτή που ακολουθήθηκε στη συγκεκριμένη περίσταση. Πρόκειται για μια καλοστημένη φιέστα, επικοινωνιακού χαρακτήρα. Για τους λόγους αυτούς η παράταξή μας δεν παραβρέθηκε» δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης, Γιώργος Λίλτσης.
Ο ίδιος καταγγέλλει πως πρόκειται για μια διαδικασία, λίγους μήνες πριν από τις εκλογές, που έχει ως μοναδικό στόχο να παραπλανήσει τους δημότες Παύλου Μελά. «Αλήθεια, ποιο είναι το όραμα της διοίκησης για το πρώην στρατόπεδο με συνολική έκταση 689 στρέμματα; Μιλάμε για παραχώρηση όλου του στρατοπέδου ή τμήματος αυτού και υπό ποιους όρους» αναρωτήθηκε ο κ. Λίλτσης.
Σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο πρόσφατα το Ταμείο Εθνικής Άμυνας ενέκρινε την παραχώρηση 50 στρεμμάτων στον «Αθλητικό Σύλλογο Μακεδονικός» έναντι μισθώματος 24.000 ευρώ το χρόνο. «Το πρόβλημά μας δεν είναι ο συγκεκριμένος Αθλητικός Σύλλογος, ούτε κανένα άλλο σωματείο αλλά το γεγονός ότι η έκταση παραχωρείται τμηματικά και η διοίκηση είτε δεν το γνωρίζει είτε το κρύβει. Αλήθεια, γιατί ο δήμαρχος γιατί δεν έχει αναφέρει στο δημοτικό συμβούλιο που είναι το μοναδικό όργανο λήψης αποφάσεων του δήμου κάτι σχετικό; Η στάση του δημάρχου μας προβληματίζει. Είναι ο ίδιος που χειρίστηκε το ζήτημα με το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, το οποίο εν τέλει δεν αποδόθηκε αλλά ανταλλάχτηκε από το ΤΕΘΑ έναντι 83 κατοικιών» σχολίασε ο υποψήφιος δήμαρχος.
Και καταλήγει ο κ. Λίλτσης: «Η διοίκηση του δήμου είναι ΑΝΙΚΑΝΗ να διαχειριστεί τα μεγάλα προβλήματα του τόπου μας για τα οποία η κοινωνία ζητά λύσεις εδώ και χρόνια. Γνωρίζαμε ότι η Διοίκηση είναι ΛΙΓΗ. Πλέον είναι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. Καθημερινά και ένας σύμβουλός της πλειοψηφούσας παράταξης ανεξαρτητοποιείται. Η διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά φυλλορροεί».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!