Γέμισε παιδικές φωνές και παιχνίδι το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά στο 1ο Φεστιβάλ Παιχνιδιού [φώτο]


Γέμισε το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, με παιδικές φωνές και παιχνίδι.  Όπως πολύ καλά θα καταλάβατε ξεκίνησε το διήμερο 7 &  Ιουνίου το ο Φεστιβάλ Παιχνιδιού, που διοργανώνεται απο σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής. Ένας μεγάλος παιχνιδότοπος έχει στηθεί στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελάμε περισσότερες απο 4ο δράσεις.
Με σύνθημα το Πάμε για … Παιχνίδι! και μεε στόχο την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση, τα παιδιά αλλά και οι συνοδοί τους κάθε ηλικίας, θα διασκεδάσουν και μέσα  από τη βιωματική και τη διαδραστική συμμετοχή τους σε παραδοσιακά αλλά και πιο σύγχρονα παιχνίδια, θα νιώσουν τη δύναμη της ομαδικότητας, της φιλίας και της αλληλεγγύης, καθώς η Κοινωνική Υπηρεσία ενημερώνει ότι υπάρχει η δυνατότητα για όσους το επιθυμούν, να προσφέρουν τρόφιμα, φάρμακα και παραδοσιακά παιχνίδια για τις Κοινωνικές Δομές, οι οποίες θα τα παραδώσουν στους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!