Διακοπή υδροδότησης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι λόγω των εργασιών κατασκευής σταθμού ΜΕΤΡΟ στην συμβολή των οδών Βενιζέλου με Εγνατία του Δ. Θεσσαλονίκης είναι απαραίτητη η ολοκλήρωση των εργασιών μετατόπισης και σύνδεσης νέου αγωγού ύδρευσης διατομής Φ500. 
Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. και της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 από τις 0:00 έως τις 15:00 μ.μ. και αποτέλεσμα αυτών θα είναι η διακοπή υδροδότησης του Κέντρου Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα της περιοχής που περικλείεται από τις οδούς Αγγελάκη, Εγνατία, Μοναστηρίου, Αναγεννήσεως, Νέα Δυτική Είσοδος, 26 ης Οκτωβρίου, Λ. Νίκης για το παραπάνω χρονικό διάστημα. 
Για τις παραπάνω εργασίες θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών μας. 
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.  Δελτίο Τύπου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!