12ο ενημερωτικό του αιρετού του ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσ/νίκης Βαγγέλη (Ακη) Λουκά


12ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
              του αιρετού του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, Βαγγέλη (Άκη) Λουκά
             
              Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
           σας στέλνω ενημερωτικό από την  τελευταία  συνεδρίαση (29-05-2018)  του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.
           ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

Ø      Εγκρίθηκε μία αίτηση,άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή,
§  Σε  εκπαιδευτικό, κλάδου ΠΕ02 , του 2ου ΓΕΛ Νεάπολης, προκειμένου να βαθμολογήσει ηλεκτρονικά γραπτά δοκίμια Νέων Ελληνικών, στις εξετάσεις του οργανισμού CAMBRIDGE INTERNATIONAL EXAMINATIONS, του Πανεπιστημίου του Cambridge.
Ø      Αναγνωρίσθηκε η συνάφεια  ενός  μεταπτυχιακού  τίτλου σπουδών:
§   Μονίμου εκπαιδευτικού, κλάδου ΠΕ86 (Πληροφορικής), του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου, επειδή είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην «Κινητή και Διαδικτυακή Υπολογιστική», της Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας, του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.  
Ø   Τοποθετήθηκαν οι παρακάτω εκπαιδευτικοί ως εξής:
§   Μαριάννα Χατζάκη, κλάδου ΠΕ11 , του 1ου ΓΕΛ Συκεών, από 1-6-2018 στην οργανική της θέση, κατόπιν επιστροφής από άδεια ανατροφής.

§   Παναγιώτα Χαιροπούλου, κλάδου ΠΕ02 , του ΠΥΣΔΕ Καβάλας, από 4-6-2018 στο 1ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου, κατόπιν επιστροφής από άδεια ανατροφής.

§   Γεώργιο Τσιρανίδη, κλάδου ΠΕ82 (Μηχανολόγων), του ΕΠΑΛ Χαλάστρας, από 1-6-2018 στην οργανική του θέση, κατόπιν επιστροφής από άδεια ανατροφής.

§   Στυλιανή Παπαδοπούλου, κλάδου ΠΕ02 , του 3ο Γ/Σ Συκεών, από 1-6-2018 στην οργανική της θέση, κατόπιν επιστροφής από 3μηνη άδεια μητρότητας.Ø    ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ-ΑΙΤΗΣΕΙΣ
§    Απορρίφθηκε αίτημα του Διευθυντή του 1ου Γ/Σ Ωραιοκάστρου, που αφορούσε το κενό ΠΕ85, γιατί υπάρχει πρόβλεψη για διαφοροποίηση των τμημάτων την επόμενη σχολική χρονιά.Τα κενά υπολογίσθηκαν με τα υπάρχοντα τμήματα.
§  Απορρίφθηκε αίτημα εκπαιδευτικού ΤΕ01.20 (αισθητικής) για να δοθεί οργανικό κενό στο Εσπ. Επαλ Σταυρούπολης γιατί υπάρχει πρόβλεψη για επιπλέον τμήμα την επόμενη σχολική χρονιά. Τα κενά υπολογίσθηκαν με τα υπάρχοντα τμήματα και υπάρχουν μόνο 11 ώρες Α΄ανάθεσης.
§  Δεν  έγινε δεκτή εκπρόθεσμη αίτηση εκπαιδευτικού ΠΕ83 που αφορούσε τοποθέτηση υπεραρίθμων.

Ø    Εντάχθηκε σε ειδική κατηγορία μετάθεσης εκπαιδευτικός ΠΕ07, διότι εμπίπτει στις ειδικές κατηγορίες μετάθεσης λόγω ασθένειας, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.1, εδαφ. α΄ του άρθρου 13 του Π.Δ. 50/96.
Ø    Ο προσωρινός πίνακας τοποθετήσεων των υπεραρίθμων εκπαιδευτικών είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης.                                                             

                                                                 ΠΡΟΣΟΧΗ
Η προθεσμία υποβολής ενστάσεων  για τις τοποθετήσεις των υπεράριθμων είναι μέχρι Πέμπτη 07-06-2018 ώρα 10.00 στο πρωτόκολο της Διεύθυνσης

Η  επόμενη συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ορίσθηκε την Πέμπτη 07-06-2018 ώρα 11.00, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Θέμα 1ο:Τροποποίηση τοποθέτησης αναπληρωτών εκπαιδευτικών Εξατομικευμένης Εκπαιδευτικής Υποστήριξης πλήρους ωραρίου της ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης για το διδακτικό έτος 2017-18.
Θέμα 2ο: α) Εξέταση αναφορών εκπαιδευτικών μετά τη διαπίστωση τυχόν παραλείψεων ή   λαθών στις τοποθετήσεις των υπεράριθμων εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης
β)Οριστικός πίνακας μεταθέσεων και τοποθετήσεων υπεράριθμων εκπαιδευτικών    της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Θέμα 3ο:   Υπολογισμός κενών μετά την τοποθέτηση των υπεράριθμων εκπαιδευτικών της  Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Με εκτίμηση
Βαγγέλης  ( Άκης)  Λουκάς
Αιρετό τακτικό μέλος του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Αιρετό αναπληρωματικό μέλος του ΚΥΣΔΕ
                                                6974320189-6949565208           
Εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο
των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων
ΣΥΝΕΚ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!