18ο Ενημερωτικό δεδομένα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας για εκπαιδευτικούς, σχολικές μονάδες και μαθητές.




Συναδέλφισσες  και συνάδελφοι, με τη λήξη της σχολικού  έτους παραθέτω τα δεδομένα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας. Στους παρακάτω πίνακες υπάρχουν αριθμητικά δεδομένα με συγκριτικά στοιχεία για τα έτη 2017-18 και 2016-17 που αφορούν εκπαιδευτικούς, σχολικές μονάδες και μαθητές. 

Υπάρχει ένας πίνακας για κάθε μία Διεφθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ένας συγκεντρωτικός. Η συλλογή των δεδομένων έγινε από τα μέσα Φεβρουαρίου μέχρι 15 Ιουνίου με βασική πηγή την Περιφερειακή Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι γνωστό ότι τα δεδομένα μεταβάλλονται σχεδόν καθημερινά, γιαυτό υπάρχουν ενδεχομένως μικρέσ διαφοροποιήσεις σε σχέση με τη σημερινή κατάσταση. 

Δείτε τους πίνακες εδώ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!