2οι αγώνες εργασιακού αθλητισμού Β. Ελλάδος



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«2οι ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ»
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗ Β. ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ
2 & 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι «2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδας». Περισσότεροι από 200 εργαζόμενοι και εργαζόμενες από εταιρείες και οργανισμούς της Βορείου Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να αθληθούν μαζί με συναδέλφους, συνεργάτες και καλούς φίλους. Στη διοργάνωση που έλαβε χώρα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Β. Ελλάδα και, πιο συγκεκριμένα, στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Πανοράματος και τον πολυχώρο Bowling Ten Pin, οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε έξι αθλήματα (ποδόσφαιρο 7Χ7, μπάσκετ 3Χ3, πινγκ πονγκ, Spartan race, Αγώνας Δρόμου 5 χιλιομέτρων, Bowling) και νικητές ήταν όλοι, αφού οι αγώνες εξελίχθηκαν σε μια μεγάλη γιορτή, τόσο για τους αγωνιζόμενους, όσο και για τις οικογένειες τους, που έδωσαν το «παρών». 

Τον δικό της χαιρετισμό στην Τελετή Λήξης απηύθυνε η Διευθύντρια του Ελληνικού Οργανισμού Άθλησης και Υγείας, Αφροδίτη Αλεξανδροπούλου, η οποία δήλωσε πανευτυχής για την επιτυχία της διοργάνωσης. «Είναι χαρά και τιμή μας να διοργανώνουμε τους αγώνες στη Θεσσαλονίκη για δεύτερη χρονιά. Είναι υπόσχεση μας πως οι αγώνες αυτοί θα γίνουν θεσμός. Σας περιμένουμε όλους και τη νέα χρονιά» ήταν τα λόγια της, ενώ φρόντισε, παράλληλα, να υπενθυμίσει πως η Αθήνα θα είναι η «κοιτίδα» Εργασιακού Αθλητισμού το 2020 αφού της ανατέθηκαν οι Παγκόσμιοι Εργασιακοί Αγώνες.

Διοργανωτής των Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδας ήταν ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (Hellenic Organization for Company Sport & HealthHOCSH). Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (Hellenic Organization for Company Sport & HealthHOCSH) είναι ένας μη κερδοσκοπικός φορέας με σκοπό τη βελτίωση της υγείας των εργαζομένων, μέσα από αθλητικές, ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές ενέργειες, στο πλαίσιο του εργασιακού περιβάλλοντος. Είναι αναγνωρισμένο μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (EFCS), καθώς και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητικού (WFCS) και δραστηριοποιείται υπό την αιγίδα τους κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα. Ο Οργανισμός πραγματοποιεί δράσεις που προάγουν την αθλητική δραστηριοποίηση και τη φυσική άσκηση, με τη συμμετοχή εργαζομένων από επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδας τελέστηκαν υπό την αιγίδα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Φορέας υλοποίησης των Αγώνων ήταν το SportCamp, το προπονητικό κέντρο με την πολυετή εμπειρία στη διοργάνωση απαιτητικών αθλητικών διοργανώσεων. Χορηγοί επικοινωνίας των Αγώνων ήταν ο όμιλος Metromedia και η ιστοσελίδα Gazzetta.gr, ενώ ευγενικοί χορηγοί ήταν η ΔΕΘ-HELEXPO, η Sportexpo Marathon και οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Πανοράματος.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση, αλλά και όλα τα αποτελέσματα, μπορείτε να τα βρείτε στους ακόλουθους συνδέσμους: Website: www.hocsh.org, Facebook: /HOCSH  



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!