Δωρεάν οι πρώτες βουτιές στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Δήμου Παύλου Μελά από την Τρίτη 5 έως το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018!

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ιωσήφ Αράπογλου, το Τμήμα Αθλητισμού – Πολιτισμού,ενημερώνουν τους πολίτες ότι ξεκινά από την Τρίτη 5 Ιουνίου, η λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Δήμου Παύλου Μελά για την καλοκαιρινή περίοδο 2018 και δίνεται η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να κάνουν τις πρώτες τους βουτιές εντελώς δωρεάν μέχρι και το Σάββατο 9 Ιουνίου!
Μια πρόσκληση ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους για να γνωρίσουν τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Δήμου Παύλου Μελά που διαθέτει πισίνα ολυμπιακών προδιαγραφών και συνδυάζει την ασφάλεια με την προσβασιμότητα και την άνεση. Η συντήρηση και η απολύμανση έχει ολοκληρωθεί και όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτεί τους κολυμβητές.
Αρκεί οι χρήστες του κολυμβητηρίου να προσκομίσουν στη Γραμματεία πρόσφατες ιατρικές βεβαιώσεις που να πιστοποιούν τη δερματολογική και παθολογική καταλληλότητα.
Το Κολυμβητήριο βρίσκεται στη συμβολή των Οδών Ιθάκης και Περικλέους στην Άνω Ηλιούπολη και υπάρχει εύκολη πρόσβαση με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, τις Γραμμές
•32 Α μέσω Γυμναστηρίου στάση Ιθάκης 2 και
•34 Άνω Ηλιούπολη στάση Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!