Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ STREET VOLLEY αγοριών & κοριτσιών που διοργάνωσε ο δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης και η ΕΠΕΣΘ



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ STREET VOLLEY ΑΓΟΡΙΩΝ & ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με την Ε.ΠΕ.Σ.Θ. και την υποστήριξη των τοπικών σωματείων Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων και Α.Ε. Αμπελοκήπων.
Στο τουρνουά πήραν μέρος πάνω από 200 παιδιά ηλικίας 2003 - 2008, δημιουργώντας νέο ρεκόρ συμμετοχών. Στα πλαίσια των αγώνων δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα, μετάλλια και αναμνηστικά κύπελλα σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, γιατί στόχος των συνδιοργανωτών είναι η συμμετοχή, η διασκέδαση και όχι η διάκριση.
Κοντά στην πλατεία Επταλόφου επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου οι υπάλληλοι του Γραφείου Αθλητισμού του Δήμου διαμόρφωσαν κατάλληλα μια σειρά 10 γηπέδων και με την βοήθεια των αθλητών των τοπικών σωματείων, οι οποίοι πήραν τις σφυρίχτρες και διαιτήτευσαν, το τουρνουά εξελίχθηκε ομαλά για μια ακόμη χρονιά. Στην διοργάνωση βοήθησε το Σώμα Εθελοντών της Προτέκτα παρέχοντας πρώτες βοήθειες.
Στο τουρνουά συμμετείχαν οι παρακάτω ομάδες:
1. ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
2. ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
3. Δ.Ε.Κ.Α.
4. Α.Σ. ΤΙΤΑΝΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
5. Α.Π.Σ. ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
6. Ε.Ο. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
7. Α.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ
8. Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους :
 Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Ιωαννίδης Εμμανουήλ
 Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού και Εθελοντισμού κ. Κεσόγλου Παύλος
 Ο Δημοτικός Σύμβουλός κ. Κυριλλίδης Γεώργιος
 Η Δημοτική Σύμβουλος κα. Ζωναρέλη-Λαζαρίδου Κυριακή
 Οι γονείς των παιδιών και πλήθος φίλων του Βόλεϊ.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!