Δωρεά 950 κάδων απορριμμάτων από τον ΤΑΡ στον δήμο Ωραιοκάστρου


Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δωρεά 950 κάδων απορριμμάτων από τον ΤΑΡ
στον δήμο Ωραιοκάστρου


Ο TAP, στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αλλά και σε συνέχεια των περιβαλλοντικών του δράσεων σε Δήμους απ΄ όπου διέρχεται ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου, προσέφερε στον δήμο Ωραιοκάστρου 950 πλαστικούς κάδους απορριμμάτων.

Η δωρεά των κάδων ανταποκρίνεται σε σχετικό αίτημα που υπέβαλλε ο δήμος, το οποίο ο ΤΑΡ μελέτησε και ενέκρινε, καθώς εμπίπτει στους στρατηγικούς άξονες της πολιτικής του για την εταιρική κοινωνική ευθύνη «ασφάλεια, υγεία, περιβάλλον, κοινωνική πολιτική».

Η δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα των Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Επενδύσεων που ο ΤΑΡ υλοποιεί ως «Αγωγός Καλής Ενέργειας» στις περιοχές τις οποίες διατρέχει στη Βόρεια Ελλάδα, με βάση τις πραγματικές ανάγκες των τοπικών κοινοτήτων. 

Επισημαίνεται ότι η δωρεά αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του επόμενου μήνα.

Την επιστολή αποδοχής του αιτήματος δωρεάς παρέλαβε, εκ μέρους του δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ηλίας Ζιακούλης, ο οποίος μετέφερε τις ευχαριστίες της τοπικής κοινωνίας για τις επενδύσεις του ΤΑΡ στην ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον TAP για την προσφορά. «Πρόκειται για μια δωρεά, η οποία θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των δημοτών μας. Τέτοιου είδους δράσεις προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στο έργο μας. Να υπενθυμίσω ότι ο TAP είχε δωρίσει στον δήμο Ωραιοκάστρου και ένα εκχιονιστικό πολυμηχάνημα. Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη και τη βοήθεια»




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!