Γιώργος Αρβανιτίδης: Η κυβέρνηση καταρρέει και ψάχνει για επικοινωνιακά ισοδύναμα.

Η κυβέρνηση καταρρέει
και ψάχνει για επικοινωνιακά ισοδύναμα.

Στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε σήμερα ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΔΗ.ΣΥ.  Γιώργος Αρβανιτίδης με αφορμή το νομοσχέδιο για το μεταφορικό ισοδύναμο των νησιών και την τροπολογία που έφερε για το ΙΓΜΕ ο υπουργός ενέργειας και περιβάλλοντος.
Ο κ. Αρβανιτίδης ανέφερε ότι:
“Η κυβέρνηση μέρα με την μέρα αναζητά επικοινωνιακά ισοδύναμα για να αποπροσανατολίσει και να κρύψει την κατάρρευσή της. Την κατάρρευσή της δημοσκοπικά, κοινοβουλευτικά, αλλά πρωτίστως την κατάρρευσή της στην κοινωνία.
Όλα τα επικοινωνιακά σωσίβια στην υπηρεσία του αποπροσανατολισμού και της στήριξης του αφηγήματος της καλής και άφθαρτης κυβέρνησης που πολεμάει το παλιό κακό σύστημα.
Πότε η αναθεώρηση του Συντάγματος και ο χωρισμός κράτους και εκκλησίας.
Πότε οι κατηγορίες για αποστάτες και σχέδια αποσταθεροποίησης.
Είναι τα εύκολα πυροτεχνήματα που πλασάρονται ως ισοδύναμα του ηθικού πλεονεκτήματος που καταρρέει επίσης.
Ένα ηθικό πλεονέκτημα που στα μάτια ιδίως των νησιωτών έχει πάψει πλέον να υπάρχει με την κατάργηση του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά.»
Παράλληλα, ο βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ. και αρμόδιος τομεάρχης για θέματα περιβάλλοντος και ενέργειας σχετικά με την τροπολογία για το ΙΓΜΕ σημείωσε ότι:
“Πέρασε ένας χρόνος από την πρώτη τροπολογία που έδινε την παράταση η οποία λήγει σε λίγες μέρες και δεν δώσατε καμία λύση στο ΙΓΜΕ. Πετάγατε συνεχώς την μπάλα στην εξέδρα και το απαξιώσατε. Οι εργαζόμενοι  πρέπει να γνωρίζουν τι σκοπεύετε να κάνετε με το Ινστιτούτο.»

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!