Προσφορά τροφίμων στην παράσταση «Μια μέρα στο Παρίσι» και ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Ωραιοκάστρου


Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η παιδική – εφηβική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Εν δράσει» παρουσιάζει και  φέτος μια ακόμη ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση και μάλιστα με χαρακτήρα φιλανθρωπικό! Τίτλος: «Μια μέρα στο Παρίσι», σε σκηνοθεσία – διδασκαλία Βίκυς Γρηγοριάδου.
Και για όλους εμάς θα μπορούσε να είναι… «Μια ξεχωριστή μέρα στο Παλαιόκαστρο», καθώς στην είσοδο του πολιτιστικού κέντρο «Παύλος Μελάς», όπου θα πραγματοποιηθεί η  εκδήλωση, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ωραιοκάστρου!
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ωστόσο όσοι από τους θεατές επιθυμούν θα μπορούν να αφήνουν στην είσοδο τρόφιμα, σε ειδικό σημείο, για όλους εκείνους τους συνδημότες μας, που χρειάζονται τη στήριξη και τη βοήθεια μας.
Σας περιμένουμε την Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018, στις 20.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου «Παύλος Μελάς» στο Παλαιόκαστρο





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!