Οι Υπεύθυνοι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗ.ΣΥ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αρβανιτίδης και Εσωτερικών & Προστασίας του Πολίτη Εύη Χριστοφιλοπούλου για τα σκουπίδια στην Κέρκυρα

Οι Υπεύθυνοι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗ.ΣΥ.
 Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αρβανιτίδης
και Εσωτερικών & Προστασίας του Πολίτη Εύη Χριστοφιλοπούλου, εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:


Τρεις αρμόδιοι του ίδιου πολιτικού χώρου, του ΣΥΡΙΖΑ (Δήμαρχος, Περιφερειάρχης, Υπουργός), επί τρία χρόνια ανακυκλώνουν το ολιστικό σχέδιο αποτυχίας τους, στη διαχείριση των απορριμμάτων της Κέρκυρας.
Στον απόηχο της εμπλοκής του ΧΥΤΑ Φυλής, αυτή τη φορά ο χώρος στη Λευκίμμη Κέρκυρας γίνεται ο χώρος που απομυθοποιείται και ενταφιάζεται όλη η επιχειρηματολογία του ΣΥΡΙΖΑ για τα σκουπίδια.
Η διπολική διχασμένη σημερινή διακυβέρνηση έρχεται αντιμέτωπη με την σκληρή πραγματικότητα αλλά και με τον ίδιον της τον εαυτό. Οι αυταπάτες του χθες και οι συνεχιζόμενες καθυστερήσεις όλων των αρμοδίων σήμερα, έχει τεράστιο κόστος που το πληρώνουν δυστυχώς οι πολίτες στην Κέρκυρα και ο τουρισμός.
Το πρόβλημα γιγαντώνεται με καταστροφικές συνέπειες εξαιτίας των ιδεοληπτικών αγκυλώσεων των κυβερνώντων χωρίς να υπάρχει «σχέδιο Β» για την περιοχή. Τα σκουπίδια μπορεί να μην έχουν χρώμα αλλά οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο. Επιτέλους ας τις αναλάβουν κάποιοι και να δώσουν μια βιώσιμη και αποδεκτή λύση για το νησί.
Ο Κερκυραϊκός λαός χόρτασε ψέματα από το Δήμο, την Περιφέρεια και την Κυβέρνηση. Με ταξίματα δεν λύνονται τα προβλήματα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!