Στο πάρκο Καλόγηρος γιορτάσθηκε η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος απο τον Περιβαλλοντικό - Πολιτιστικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου κατάφερε για άλλη μια φορά να ... νικήσει τα σύννεφα !!
Σήμερα, Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, με πίστη, υπομονή, καλή διάθεση και αστείρευτο κέφι τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα Μέλη και οι Φίλοι, οι καλλιτέχνες, οι δημιουργικές Ομάδες σχολείων  αλλά κυρίως οι συμπολίτες μας γέμισαν με θετική ενέργεια το Πάρκο του  Καλόγηρου και διασκέδασαν με μουσική, κατασκευές, δημιουργίες, παιγνίδια και χορό.

Ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που εορτάζεται κάθε χρόνο από τον Περιβαλλοντικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου με πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, παιγνίδια και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς και μεγάλους Φίλους της Ανακύκλωσης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Χορηγούς μας, τους καλλιτέχνες που υποστήριξαν τη δράση μας τη ΜΟRFOGENNESIS του κ. Γιώργου Κοσμίδη,το ΖΩΓΡΑΦΕΙΟΝ της κας Κικής Κασίδου, την κα Κυριακή Γεωργιάδου,εικαστικό και την κα Μαρία Μιχαλούδη, εικαστικό, την Ομάδα του 2ου Νηπιαγωγείου Ωραιοκάστρου - Γαλήνη με την κα Χρυσάνθη Καραμπιστάνη, την Περιβαλλοντική Ομάδα του 1ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου με την κα Περσεφόνη Λιάπη, την Περιβαλλοντική Ομάδα του 1ου Λυκείου Ωραιοκάστρου με την κα Βάσω Γιαννάκη, την Περιβαλλοντική Ομάδα του 2ου Λυκείου Ωραιοκάστρου με τον κ. Γιώργο ΧηΓεωργίου, τα Παιδικά Τμήματα Χορού του Συλλόγου ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ, του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταλόφου και της ΄Ενωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου.

Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Γαβότσης με τους  Αντιδημάρχους κκ. Ζιακούλη και Αταμιάν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέρος της εκδήλωσης και να συζητήσουν με τα μέλη του Συλλόγου για περιβαλλοντικά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής.
Κυρίαρχο θέμα η Ανακύκλωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών στην αύξηση των
ανακυκλούμενων υλικών.
 Σύνθημά μας για το 2018 :   Κανένα ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟ χαμένο !!!
                                               Κανένα  ΠΛΑΣΤΙΚΟ χαμένο !!!
                                                           Κανένα ΓΥΑΛΙ χαμένο !!!
                                                           Κανένα ΧΑΡΤΙ χαμένο !!!
                                                           Κανένα ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ χαμένο !!!

Η ποιότητα της ανακύκλωσης είναι δείκτης πολιτισμού .

                                                                                                  Για το Σύλλογο
                                                                                                    Ο Πρόεδρος

                                                                                                 Γιάννης Τσακίρης
                                         

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!