Ο δωρεάν Οδηγός Πόλης Δήμου Παύλου Μελά στη διάθεση των πολιτών – Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή στο κινητό σας

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αστικής Ανάπτυξης Σαράντης Καρβουνίδης και το Τμήμα Διαφάνειας και Επικοινωνίας ενημερώνουν ότι ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ είναι πλέον στη διάθεση των πολιτών!
Αφορά στην ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης ψηφιακής εφαρμογής κινητών τηλεφώνων, που έγινε αποδεκτή κατόπιν ομόφωνης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής (Αριθμός 20/ 9 Ιανουαρίου 2018) μέσω της οποίας εφαρμογής, ο δημότης της πόλης μας ή ο επισκέπτης θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν για σημαντικά σημεία της περιοχής, στα οποία εάν το επιθυμούν, θα μπορούν να κατευθυνθούν μέσω του πλοηγού του κινητού τους τηλεφώνου.
Η εφαρμογή είναι δωρεάν διαθέσιμη, ενισχύει τη διαφάνεια, την καλύτερη επικοινωνία και το διάλογο με τους πολίτες, στους οποίους παρέχειέξυπνη - επίκαιρη πληροφόρηση.
Έχει ληφθεί ειδική μέριμνα απλοποίησης του Οδηγού, ώστε να μην αποθαρρύνονται οι μη έμπειροι χρήστες
Σε πρώτη φάση δίδεται προτεραιότητα στην αναφορά σημείων που παρουσιάζουν μεγάλη επισκεψιμότητα /συναλλαγή με τον πολίτη.
Συγκεκριμένα οι ενότητες του Οδηγού αφορούν: Δημοτικές υπηρεσίες, Κοινωνικές Δομές, Νοσοκομεία, Φαρμακεία, Σχολεία, ΚΕΠ, Ιεροί ναοί, Υποδομές πολιτισμού, Υποδομές αθλητισμού, Παιδικές χαρές, Πάρκα, Λαϊκές αγορές
Σε δεύτερη φάση οι κάτοικοι του δήμου Παύλου Μελά θα μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους στο γραφείο αιτημάτων πολιτών, ώστε να διεκπεραιωθούν από την αρμόδια Υπηρεσία / Τμήμα του Δήμου. Με το σύστημα δημιουργίας Αναφορών Αιτημάτων και της δημόσιας μέσω διαδικτύου πρόσβασης όλων στις πληροφορίες, θα παρέχεται η δυνατότητα στους πολίτες να αναφέρουν προβλήματα στο Δήμο με την απλή λήψη μιας φωτογραφίας της βλάβης ή του προβλήματος, προσθέτοντας και τη σχετική περιγραφή (π.χ. λακκούβα στην οδό Ακριτών).


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!