Μια Εβδομάδα γεμάτη μέλλον Τελετή λήξης των ακαδημιών ΔΑΣΩ


Ο  ΔΑΣΩ αποχαιρέτησε και την φετινή αγωνιστική περίοδο με όμορφες εκδηλώσεις για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Διοργανώθηκαν αγώνες βόλεϊ, μπάσκετ και ποδοσφαίρου με τα τμήματα των ακαδημιών και με αντίστοιχα γονέων όπου διασκέδασαν μικροί μεγάλοι. ! Αγώνες που έδωσαν πολλές συγκινήσεις και ξεχείλιζαν από ωραίο θέαμα και όμορφες στιγμές.

            Οργανώθηκε μια τελική εκδρομή για τα παιδιά του ποδοσφαίρου στις Σέρρες με συνοδεία προπονητών και γονέων όπου πέρασαν μια μέρα με παιχνίδι και διασκέδαση.
           
 Η ετήσια γιορτή λήξης κέρδισε το χειροκρότημα όλων, τον σεβασμό και γέμισε με υπερηφάνεια γονείς και παιδιά που παραβρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου ΔΑΣΩ

            Στη συνέχεια ακολούθησε γιορτή με φαγητό και ποτό με την συνεισφορά των γονιών των μικρών μας αθλητών.

            Παράλληλα έγινε και ο απολογισμός της φετινής χρονιάς, αλλά και η οριοθέτηση των στόχων για την λειτουργία των τμημάτων υποδομής για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με φαγητό και ποτό!

            Στη βραδιά παρευρέθηκαν η πλειονότητα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΑΣΩ, καθώς με την παρουσία της μας τίμησε η Δημοτική σύμβουλος και αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΩ κ. Χριστίνα Βαμβάκη - Λιμπατέ.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!