Ακύρωση εκπαιδευτικής περιήγησης του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου


Θέμα: Ακύρωση Δράσης : Περπατώ και γνωρίζω  Το εθνικό πάρκο Υγροτόπων Λιμνών Κορώνειας – Βόλβης και Μακεδονικών Τεμπών
Ημερομηνία: 2018-06-25 20:16
Αποστολέας: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ <peposo2011@gmail.com>

Ο Περιβαλλοντικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου, στα πλαίσια του προγράμματος «Περπατώ και γνωρίζω», ΑΚΥΡΏΝΕΙ ΛΌΓΩ ΔΥΣΜΕΝΏΝ ΚΑΙΡΙΚΏΝ ΣΥΝΘΗΚΏΝ, την προγραμματισθείσα για την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, εκπαιδευτική περιήγηση σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία του εθνικού πάρκου Υγροτόπων Λιμνών Κορώνειας – Βόλβης και Μακεδονικών Τεμπών με τίτλο «Διαπερατότητες ανθρωπογενούς και φυσικού στο πολιτιστικό τοπίο των Λιμνών Κορώνειας – Βόλβης και Μακεδονικών Τεμπών. Η αρχαιολογική μαρτυρία».
Η ανακοίνωση της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επιβάλει την αποφυγή δραστηριοτήτων σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, όπως φαίνεται και στην ανακοίνωση
.Links: http://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&amp;page=35&amp;pressid=17392
O Σύλλογος, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, θα προσπαθήσει να προγραμματίσει εκ νέου τη δράση από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και τη συμμετοχή σας.

Για το Σύλλογο
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Τσακίρης
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!