Δημοκρατική Ευθύνη: Σύριζα + "Διόδιο = Τριώδιο: Από το «Δεν Πληρώνω» στον υπερδιπλασιασμό"

Σύριζα + "Διόδιο = Τριώδιο: Από το «Δεν Πληρώνω» στον υπερδιπλασιασμό"



Με χθεσινή κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Οικονομικών κ. Τσακαλώτου και Μεταφορών κ. Σπίρτζη αποφασίζονται αυξήσεις άνω του διπλασιασμού στα διόδια από 1 Ιανουαρίου 2019, ιδίως στη Βόρεια Ελλάδα και κόβονται επίσης κάποια προνόμια σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμό εκτός των ανέργων όπου όμως κι εκεί το καθεστώς ελέγχου αυστηροποιείται.
Χαρακτηριστικά στα διόδια Μαλγάρων, λίγο έξω απ’ τη Θεσσαλονίκη, η τιμή διέλευσης θα πάει από τα 1,2 ευρώ στα 3,00 ευρώ!
Έχουμε άδικο αν φέρουμε στο νου μας την ανάμνηση του αντιπολιτευόμενου κ. Τσίπρα να συμμετέχει σε δράσεις του κινήματος «Δεν Πληρώνω» όπου σήκωναν μπάρες διαμαρτυρόμενοι για τις τιμές;
Και έχουμε άδικο αν χρησιμοποιήσουμε και τον πιο σκληρό χαρακτηρισμό που μπορεί να υπάρχει για την αδιαντροπιά, τον κυνισμό και την έλλειψη αυτοσεβασμού όσων ακόμα προσπαθούν να δικαιολογήσουν και να υπερασπιστούν όλα αυτά;


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!