Παρουσία της υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων της Κυπριακής Δημοκρατίας ο Δήμος Καλαμαριάς πραγματοποιεί εκδήλωση για την Κύπρο


Καλαμαριά    28– 06-  2018       

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσία της υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων της Κυπριακής Δημοκρατίας  ο Δήμος Καλαμαριάς πραγματοποιεί εκδήλωση για την Κύπρο

Με αφορμή τη συμπλήρωση 44 χρόνων από το προδοτικό πραξικόπημα και τη βάρβαρη τουρκική εισβολή στην Κύπρο, στις 20 Ιουλίου του 1974, ο Δήμος Καλαμαριάς σε συνεργασία με την Ένωση Κυπρίων Βόρειας Ελλάδας και την Κυπριακή Εστία Βορείου Ελλάδος,  πραγματοποιεί εκδήλωση μνήμης και τιμής την ερχόμενη Κυριακή 1η  Ιουλίου 2018 στις 7.30 το απόγευμα. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία η υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Βασιλικής Αναστασιάδου, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Μπακογλίδης, αλλά και εκπρόσωποι από Ενώσεις και Συλλόγους Κυπρίων στη Θεσσαλονίκη. 
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

-      Στις   7.30 μ.μ. θα γίνει  Παράκληση για τους αγνοούμενους στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου (πρώην στρατόπεδο Κόδρα) και θα ακολουθήσει συμβολική δενδροφύτευση και περιποίηση του «΄Αλσους των Αγνοουμένων»
-      Στις  8.30 μ.μ. η εκδήλωση ολοκληρώνεται με την  κεντρική ομιλία της υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Βασιλικής Αναστασιάδου, στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού (πλατεία Δημαρχείου) και τους χαιρετισμούς των επισήμων, ενώ η βραδιά θα συνεχίσει και θα ολοκληρωθεί με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από το συγκρότημα της ΄Ενωσης Κυπρίων Βόρειας Ελλάδας.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!