Δύναμη Δημιουργίας - Νέα Προραση: Απάθεια δημάρχου για τις νέες τιμές ζώνης που καίνε

ΑΠΑΘΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ ΖΩΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ 

Η αδιάφορη αλλά συνάμα παθητική στάση του δημάρχου Ωραιοκάστρου με σκοπό την αποφυγή των ευθυνών του ή των καθηκόντων του απέναντι στους πολίτες αυτού του δήμου, αγγίζει πια τα όρια του παραλογισμού. 
Η αναπροσαρμογή των τιμών ζώνης που εκτοξεύει στα ύψη τις αντικειμενικές του Δήμου Ωραιοκάστρου και παραφουσκώνει τον ΕΝΦΙΑ σε περιοχές του δήμου μας οι οποίες δεν έχουν ακόμη ενταχθεί στο σύστημα αντικειμενικού προσδιορισμού αξίας ακινήτων, φαίνεται πως δεν απασχολεί καθόλου τον κ. Γαβότση. 
Οι πολίτες  στο Ωραιόκαστρο, τον Πεντάλοφο, τον Δρυμό, την Λητή, το Μελισσοχώρι, την Νεοχωρούδα, τη Νέα Φιλαδέλφεια, το Μεσσαίο, το Μονόλοφο, και το Πετρωτό, καλούνται να πληρώσουν πολύ παραπάνω τιμή ζώνης (από 1.100 έως 900 ευρώ) από ότι πληρώνουν πολίτες στον δήμο Καλαμαριάς! 
Και όλα αυτά όταν υπάρχουν δήμαρχοι ανά την Ελλάδα, που έχουν ήδη προσπαθήσει και τελικά καταφέρει τον επανακαθορισμό τιμών ζώνης σε περιοχές των δήμων τους, όπως ακριβώς έγινε στον δήμο Δελφών, στη Δημοτική Ενότητα Φιλοθέης, Ψυχικού, Ραφήνας κ.α. 
Η Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση ζητάει «χθες» να γίνει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με θέμα τον Επανακαθορισμό Τιμών Ζώνης στον δήμο μας, έτσι ώστε να επιληφθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα το Υπουργείο Οικονομικών στο αίτημα του Δ.Σ. Ωραιοκάστρου.
Η μέχρι τώρα αδικαιολόγητη αδιαφορία της διοίκησης του κ. Γαβότση πάνω στο θέμα αυτό, επιβαρύνει σημαντικά τον οικονομικό προϋπολογισμό κάθε οικογένειας του δήμου μας. Ας μην υπάρξει καμία άλλη απολύτως καθυστέρηση.

Δύναμη Δημιουργίας - Νέα Πρόταση 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!