Θεσσαλονίκη: Τρεις γυναίκες είχαν στήσει «μαγαζί» ναρκωτικών μέσα σε σπίτι


Το σπίτι στο οποίο διέμεναν, στην περιοχή του Δενδροποτάμου, χρησιμοποιούσαν ως χώρο απόκρυψης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, τρεις γυναίκες.

Οι γυναίκες συνελήφθησαν έπειτα από έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για τρεις γυναίκες Ρομά, ηλικίας 35, 49 και 48 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα, χθες το πρωί, στην προαναφερόμενη οικία, οι δράστιδες προέβησαν στην πώληση ποσότητας ηρωίνης σε 36χρονο Έλληνα, ο οποίος και συνελήφθη.
Στην κατοχή του 36χρονου, βρέθηκε η αγορασθείσα ποσότητα ηρωίνης, καθώς και ναρκωτικά δισκία, ενώ όπως προέκυψε, σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για κλοπή.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 207,47 γραμμάρια ηρωίνης, 86,38 γραμμάρια κάνναβης, ναρκωτικά δισκία, 734,60 ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα κινητό τηλέφωνο.
Κατά την έρευνα εντοπίσθηκε και συνελήφθη και ένας 41χρονος τη στιγμή που επιχειρούσε να προμηθευτεί ποσότητα ηρωίνης από τις γυναίκες. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Πηγή: thestival

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!