Γ. Λίλτσης: «Εγκαινιάζουμε μια νέα μορφή επικοινωνίας με τους πολίτες»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γ. Λίλτσης: «Εγκαινιάζουμε μια νέα μορφή επικοινωνίας με τους πολίτες»


Στον… «αέρα» του διαδικτύου βρίσκεται η ηλεκτρονική ιστοσελίδα της αυτοδιοικητικής παράταξης «αναΤΡΟΠΗ δήμου Παύλου Μελά».

Το site www.liltsis.gr με μοντέρνα και σύγχρονη σχεδίαση περιμένει να υποδεχτεί τους… ιντερνετικούς του επισκέπτες.

Μέσα από τις κατηγορίες του site της παράταξης και του επικεφαλής της Γιώργου Λίλτση, οι πολίτες της Θεσσαλονίκης έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για όλα όσα συμβαίνουν στο δήμο Παύλου Μελά, για τις προτάσεις της «αναΤΡΟΠΗΣ», την ιδρυτική της διακήρυξη, τα σχόλια των ΜΜΕ, φωτογραφίες και ενημερωτικό υλικό από τις δράσεις εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου.

Το σημαντικότερο όμως είναι πως μέσα από το www.liltsis.gr οι δημότες Παύλου Μελά έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους και τις ανησυχίες τους για την πόλη τους, να κάνουν γνωστές τις ιδέες τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους προκειμένου ο δήμος μας να γίνει πιο… ανθρώπινος.

Σκοπός του site, όπως αναφέρει ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Λίλτσης είναι: «μέσα από τις προτάσεις των πολιτών να συνδιαμορφώσουμε μαζί τους το πρόγραμμα της παράταξής μας το οποίο θα εφαρμόσουμε το 2019, όταν δηλαδή ο κόσμος μας δώσει την εντολή να διοικήσουμε το δήμο Παύλου Μελά».

Ο κ. Λίλτσης υποστηρίζει επίσης: «καλούμε τους δημότες να συμμετέχουν σε αυτό το διάλογο. Να μας καταγγείλουν τα κακώς κείμενα, τα λάθη, τις αστοχίες και την κωλυσιεργία της σημερινής διοίκησης.  Άποψή μας είναι πως η επικοινωνία των αιρετών  με τους πολίτες πρέπει να είναι αμφίδρομη και όχι μονόδρομη.  Βασική αρχή μας είναι να ακούμε τα παράπονα του κόσμου και μέσα από αυτά να γινόμαστε καλύτεροι προς όφελος της κοινωνίας και εκείνων που μας εξέλεξαν».

«Η παράταξή μας είναι εκείνη που ζήτησε πρώτη την live μετάδοση των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, κάτι που μέχρι σήμερα δεν γίνεται. Μέσα από την ιστοσελίδα μας επιθυμούμε να φέρουμε στο φως και να ενημερώσουμε τους δημότες για όλα όσα αποφασίζονται για αυτούς χωρίς αυτούς» τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Λίλτσης και καταλήγει:

«Θέλουμε το site μας να γίνει κόμβος ενημέρωσης των πολιτών της δυτικής Θεσσαλονίκης. Να ενημερώνουμε και να ενημερωνόμαστε. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας γινόμαστε καλύτεροι. Καλή πλοήγηση»! 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!