Καλή Επιτυχία σ΄όλους τους μαθητές, που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις! απο τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου κ Αστ. Γαβότση και Παντ. Πορφυριάδη, προέδρου δευτεροβάθμιας Επιτροπής


Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Καλή Επιτυχία σ΄όλους τους μαθητές, που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις!

Το «ταξίδι» των πανελλαδικών εξετάσεων ξεκινά από αύριο! Ευχή της διοίκησης του δήμου Ωραιοκάστρου και του δημάρχου προσωπικά, να είναι τυχερό και γεμάτο επιτυχίες!

«Εύχομαι από την καρδιά μου, σε όλα τα παιδιά, καλή επιτυχία! Μετά από κόπους χρόνων φτάσατε στο τέλος της διαδρομής. Τώρα αυτό που χρειάζεται είναι ψυχραιμία, αυτοσυγκέντρωση και ηρεμία. Εξάλλου να θυμάστε ότι σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι. Η ζωή τώρα ανοίγεται μπροστά σας και είναι γεμάτη προκλήσεις, δρόμους και ευκαιρίες. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα στο τέλος να κρατήσετε στην καρδιά σας τα όνειρά σας και να τα κυνηγήσετε. Με χαμόγελο και αισιοδοξία! Καλή δύναμη και καλό κουράγιο και στους γονείς των μαθητών» αναφέρει στο μήνυμά του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Ωραιοκάστρου, Παντελής Πορφυριάδης ευχήθηκε επίσης καλή επιτυχία σ΄όλους τους μαθητές, που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις. «Χρειάζεται επιμονή, υπομονή και κυρίως ψυχραιμία. Από δω και στο εξής ανοίγονται μπροστά σας δεκάδες επαγγελματικές προκλήσεις και άλλοι τόσοι δρόμοι για να αγγίξετε το όνειρο. Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μια δοκιμασία αλλά να θυμάστε όχι η μοναδική στη ζωή σας. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε γονείς και εκπαιδευτικούς»



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!