Οι Οικολόγοι Πράσινοι Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με τα χθεσινά επεισόδια στην ΔΕΘ

Οι ΟΠΚΜ καταδικάζουν απερίφραστα τα επεισόδια και τη βίαιη δράση ομάδων που προσπαθούν να μετατρέψουν σε αρένα την πολιτική ζωή της χώρας.  Ο σεβασμός κάθε πολιτικής άποψης στα πλαίσια της Ελευθερίας της Έκφρασης αποτελεί θεμελιώδη αρχή της Δημοκρατίας, συνεπώς όλοι δικαιούνται να δηλώνουν και να διαδηλώνουν την άποψή τους, στη συγκεκριμένη περίπτωση υπέρ ή κατά τη Συμφωνίας των Πρεσπών, όμως κανείς δεν δικαιούται να θεωρεί την άποψή του ως "Εθνική" και την αντίθετη "προδοτική" και να ασκεί βία κατά των εκφραστών της αντίπαλης άποψης.   
Πολύ δε περισσότερο όταν μέσα από τη Συμφωνία των Πρεσπών επιχειρείται να δοθεί λύση σε ένα χρονίζον πρόβλημα, που μόνο αρνητικές επιπτώσεις έχει για τη χώρα τα τελευταία 25 χρόνια.
Στο κάτω - κάτω, η ιστορία θα δείξει ποιος έδρασε στην περίπτωση αυτή με γνώμονα το μακροχρόνιο αληθινά Εθνικό συμφέρον των πολιτών αυτής της χώρας.


Η Γραμματεία της ΠΟ Κεντρ. Μακεδονίας των Οικολόγων Πράσινων


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!