Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών έξω από το ΥΜΑΘ [video] [φώτο]

Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών έξω από το ΥΜΑΘ 


Για την «αυταρχικοποίηση» όπως αναφέρουν «δομών και διαδικασιών της εκπαίδευσης και  την επαναφορά της αξιολόγησης».
Συγκέντρωση ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης που ψηφίζεται σήμερα για τις «υποστηρικτικές δομές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης» είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα έξω από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης από εκπαιδευτικούς και μέλη του Ζ' Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την «αυταρχικοποίηση» όπως αναφέρουν «δομών και διαδικασιών της εκπαίδευσης και  την επαναφορά της αξιολόγησης».
Στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης βρίσκονται περίπου 100 διαδηλωτές οι οποίοι κρατώντας πανό, ζητούν την απόσυρση του νομοσχεδίου και δηλώνουν ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν την εφαρμογή του, προειδοποιώντας για απεργίες και αποχές από κάθε διαδικασία αξιολόγησης ή αυτοαξιολόγησης και κάθε τύπου δράσεις, τονίζοντας ότι θα βάλουν φραγμό στην αντιεκπαιδευτική όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά κυβερνητική πολιτική.
Μέχρι στιγμής οι διαδηλωτές δεν έχουν πρόθεση να ξεκινήσουν πορεία στο κέντρο της πόλης με την κυκλοφορία στην Αγ. Δημητρίου να διεξάγεται κανονικά


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!