Πανηγυρισμοί στο Μαξίμου για τη συμφωνία με τα Σκόπια -Σε δίνη ο Καμμένος


Από το Μέγαρο Μαξίμου δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για τις υπογραφές που έπεσαν στις Πρέσπες και τη συμφωνία με τα Σκόπια στο ονοματολογικό. Μάλιστα στο κυβερνητικό στρατόπεδο προσπαθούν να αξιοποιήσουν πολιτικά και  επικοινωνιακά τα οφέλη αυτής της κατάληξης.
Σε πολύ δύσκολη θέση ο Καμμένος
Σε πολύ δύσκολη θέση έχει βρεθεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος που ήρθε αντιμέτωπος με τις πολιτικές παρενέργειες τηγς συμφωνίας, αλλά και με τον τρόπο που τον οδήγησε η ΝΔ να ψηφίσει «όχι» στην πρόταση μομφής.
Το προαναγγελθέν διαζύγιο με τον Δημήτρη Καμμένο έγινε πραγματικότητα και εν συνεχεία άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου, βλέποντας δεκάδες στελέχη αλλά και την Μανταλένα Παπαδοπούλου να ανοίγουν το χορό των παραιτήσεων, με αποτέλεσμα το κόμμα του πια να φυλλοροεί.
Ο Πάνος Καμμένος έχει να αντιμετωπίσει αφενός τους ενάντιους στη συμφωνία που είναι έξαλλοι για τη στάση του και την παραμονή του στην κυβέρνηση και αφετέρου όσους βλέπουν με καλό μάτι τον συμβιβασμό με τη «Βόρεια» Μακεδονία» και το μεγάλο ερώτημα είναι ποιες θα εξελίξεις προμηνύονται.
Το Μαξίμου κοιτάζει απεγνωσμένα προς την Κεντροαριστερά 
Την ίδια στιγμή τα κυβερνητικά στελέχη συνεχίζουν να πρεσάρουν την κεντροαριστερά, αναζητώντας στήριξη. Ο υπουργός των Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης σε τηλεοπτική συνέντευξή του ανέφερε ότι «η κ. Γεννηματά βιώνει μια τεράστια αντίθεση. Βρέθηκε μόνη της και αυτό είναι ένα παράδοξο». Ενώ σχολίασε ότι «ο λόγος που το κάνει είναι η ύπαρξη μιας στείρας αντιπολίτευσης. Είναι αστείο να προσπαθούμε να προσεγγίσουμε το θέμα με το τι έχει κάνει τα 3 τελευταία χρόνια ο Τσίπρας, μιας και είναι ένα θέμα που μας απασχολεί από τον προπερασμένο αιώνα».

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!