Κάλεσμα Συμμετοχής από τη Θεατρική Ομάδα της ΔΗΚΕΚΕ του δήμου Κορδελιού Ευόσμου


Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής σε όσους θέλουν να γίνουν μέλη της δραστήριας θεατρικής ομάδας της ΔΗΚΕΚΕ, απευθύνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου, στο πλαίσιο σχεδιασμού της νέας θεατρικής περιόδου και του προγραμματισμού των δράσεων της επόμενης χρονιάς.
Όσοι αγαπούν το θέατρο,  τη μουσική και το χορό- ενήλικες άνδρες και γυναίκες- ή όσοι γράφουν τα δικά τους θεατρικά κείμενα  και ονειρεύονται να δημιουργήσουν τη δική τους παράσταση, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να ενταχθούν στη  θεατρική ομάδα της Δημοτικής Επιχείρησης, συμμετέχοντας στις πλούσιες δραστηριότητες του Τμήματος Υποκριτικής Ενηλίκων .
Το Πρόγραμμα Υποκριτικής Ενηλίκων περιλαμβάνει: Παιδικές Θεατρικές παραστάσεις, Παραστάσεις για ενήλικες που πραγματοποιούνται για το κοινό, καθώς και εντατικά επιμορφωτικά σεμινάρια Υποκριτικής.
Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6944919674, 2310767659.     


Πηγή: www.kordelio-evosmos.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!