Παιδικές φωνές και παιχνίδι στο πάρκο Καλόγηρος στην εκδήλωση του Περιβαλλοντικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  "4η Γιορτή Περιβάλλοντος " από τον Περιβαλλοντικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου, στο δημοτικό πάρκο Καλόγηρος, σήμερα το πρωί. Μεγάλη ήταν η προσέλευση μικρών και μεγάλων στα διάφορα happenings που ετοίμασαν τα μέλη του Περιβαλλοντικού Συλλόγου. 

Οι μικροί φίλοι είχαν την δυνατότητα να παίξουν  στο Περιβαλλοντικό “Λούνα Πάρκ” με διαδραστικά παιχνίδια, στη “Μορφογένεσις” το Εργαστήρι κατασκευών με ανακυκλώσιμα και άχρηστα υλικά, με την έμπνευση των συμπολιτών  μας και εικαστικών κ. Γιώργου Κοσμίδη και Ολυμπίας Κοσμίδου, να ζωγραφίσουν, για το περιβάλλον, μέσα απ’ τη ζωγραφική και τα χρώματα, με την αρχιτέκτονα Κική Γεωργιάδου. στο “Ζωγραφείον”, με τις κυρίες Κασίδου Μαρία και Κασίδου Κική, να παρακολουθήσουν μάθημα εικαστικών με κατασκευές από φυσικά υλικά, με την κα Μιχαλούδη Μαρία, face painting με πεταλούδες, λουλούδια… πάνω σε όμορφες χαμογελαστές φατσούλες. 

Επίσης να παρακολοθήσουν τις Παιδικές Χορευτικές Ομάδες ΕΠΩΦ, ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ και Πολ. Συλ. Πενταλόφου, αλλά και να παίξουν με τις Περιβαλλοντικές Ομάδες Σχολείων Ωραιοκάστρου (1ο Γυμνάσιο, 1ο ΓΕΛ, 2οΓΕΛ Ωραιοκάστρου).   Στις εκδηλώσεις συμμετείχε και το 2ο Νηπιαγωγείο Γαλήνης Ωραιόκαστρο.




















.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!