Αποκάλυψη για τον τελικό του Champions League: Ο Κάριους έπαιζε με διάσειση -Τον χτύπησε ο Ράμος [βίντεο]


Νέα δεδομένα και αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον πολυσυζητημένο τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Λόρι Κάριους.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας υποβλήθηκε σε ειδικές εξετάσεις στις ΗΠΑ οι οποίες έδειξαν ότι αγωνιζόταν με διάσειση σχεδόν σε όλο το 2ο ημίχρονο του τελικού Champions League μεταξύ Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης στο Κίεβο. Και αυτό μετά από χτύπημα εκτός φάσης του Σέρχιο Ράμος εις βάρος του στο 48'. Ο 24χρονος έκανε μεγάλες γκάφες στα δύο τέρματα που δέχθηκε στον τελικό του Κιέβου. Στο 51' όταν... χάρισε το γκολ του Μπενζεμάν και στο 83' όταν έχασε την μπάλα από τα χέρια του σε σουτ του Μπέιλ.
Σύμφωνα με το «ESPN», οι άνθρωποι της Λίβερπουλ ανησύχησαν από την πιθανότητα ο Κάριους να υπέστη διάσειση στη σύγκρουση με τον Ράμος και γι' αυτό τον έστειλαν στον σπεσιαλίστα σε τραύματα κεφαλιού, δρ. Ρος Ζαφόντε, στη Βοστώνη. Οι εξετάσεις στο νοσοκομείο της Μασαχουσέτης πραγματοποιήθηκαν στις 31 Μαΐου, με τη «Bild» να αναφέρει ότι 26 από τα 30 τεστ στα οποία υποβλήθηκε να δείχνουν ότι υπέφερε από διάσειση.
Δείτε το χτύπημα του Ράμος στον Κάριους στο 48':
Δείτε ξανά τα γκολ του τελικού:

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!