Στη γιορτή της Ακαδημίας του St. George Νεοχωρούδας ο βοηθός προπονητή του ΑΡΗ κ Σάββας Καμπερίδης και η ακαδημία Ελλησπόντου Νέας Μαδύτου

Με μεγάλη μας χαρά και τιμή το περασμένο Σάββατο ο βοηθός προπονητή του Άρη κ. Σάββας Καμπερίδης παρευρέθηκε στην γιορτή για το κλείσιμο χρονιάς της Ακαδημίας μας, στην οποία φιλοξενήθηκε και η Ακαδημία Ελλησπόντου Νέας Μαδύτου (Thomas Gkesios)
 Οι μικροί αθλητές και των δύο συλλογών αλλά και οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν συμβουλές από τον κ. Καμπερίδη όσον αφορά την σχέση γονιού - παιδιού στον αθλητισμό. Οι μικροί αθλητές διαγωνίστηκαν σε ομαδικά παιχνίδια ενώ οι λίγο μεγαλύτεροι αθλητές (μίνι) έδωσαν έναν φιλικό αγώνα σε πολύ εορταστικό κλίμα! Κάπως έτσι έκλεισε μια γεμάτη σεζόν για την Ακαδημία μας και αθλητές γονείς προπονητές και διοίκηση έδωσαν ραντεβού για τον Σεπτέμβριο!





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!