Πήγαν ταμείο στο 2-0, παρότι η Ιαπωνία έχασε από το Βέλγιο


Το Βέλγιο έκανε απίστευτη ανατροπή στον αγώνα με την Ιαπωνία και πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τη Βραζιλία. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 έως το 69’, αλλά κατάφερε να κερδίσει με 3-2, πετυχαίνοντας τρία γκολ, το τρίτο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων!

Οι Ιάπωνες δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι αποκλείστηκαν, παρότι προηγήθηκαν με 2-0. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα όμως, που είχαν ποντάρει στη νίκη της Ιαπωνίας, κέρδισαν το στοίχημα, παρά την ήττα της με 3-2, χάρη στο «2-0 και Έληξε»!
Από το 52’, οπότε η Ιαπωνία προηγήθηκε με 2-0, γνώριζαν ότι είχαν κερδίσει, ανεξάρτητα από την εξέλιξη του αγώνα και παρά το γεγονός ότι το Βέλγιο έκανε στο τέλος τη μεγάλη ανατροπή.
Με το «2-0 και Έληξε», που προσφέρεται σε όλους τους νοκ άουτ αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, κερδίζουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.
Ολοκληρώνονται σήμερα οι αγώνες της φάσης των «16». Στις 17:00, στην Αγία Πετρούπολη, θα αναμετρηθούν η Σουηδία με την Ελβετία και στις 21:00, στη Μόσχα, θα διεξαχθεί ο αγώνας της Κολομβίας με την Αγγλία.
Το στοίχημα της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα για τον Χάρι Κέιν
Μεγάλος πρωταγωνιστής της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ο Χάρι Κέιν. Έχει πετύχει πέντε γκολ σε δύο αγώνες, δύο κόντρα στην Τυνησία και τρία κατά του Παναμά. Στο τρίτο ματς, με το Βέλγιο, δεν αγωνίστηκε.
Ο αρχηγός της Αγγλίας θα καταφέρει να ανοίξει το σκορ στο σημερινό παιχνίδι με την Κολομβία;
Η προσφορά της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ είναι για τον Χάρι Κέιν, ως σκόρερ του πρώτου γκολ στον αγώνα Κολομβίας-Αγγλίας.
Παίρνουν πίσω τα χρήματα αν αποκλειστεί η ομάδα τους στα πέναλτι
Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι στους δύο σημερινούς αγώνες. Με την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι , όσοι έχουν ποντάρει στην ομάδα που θα προκριθεί, παίρνουν τα χρήματά τους πίσω, αν η ομάδα τους αποκλειστεί στα πέναλτι.
Την Κυριακή και οι δύο αγώνες, της Ισπανίας με τη Ρωσία και της Κροατίας με τη Δανία, κρίθηκαν στα πέναλτι. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, που είχαν ποντάρει στις προκρίσεις της Ισπανίας και της Δανίας, παρότι οι ομάδες τους αποκλείστηκαν, πήραν πίσω τα χρήματά τους.
Συνδυαστικά στοιχήματα για τα δύο σημερινά παιχνίδια
Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει και δύο συνδυαστικά στοιχήματα για τα σημερινά ματς.
Το συνδυαστικό στοίχημα για τον αγώνα Σουηδίας-Ελβετίας είναι να σκοράρει ο Μάρκους Μπεργκ και Over 0,5 πέναλτι και Over 0,5 γκολ από το 81΄ έως το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα.
Το συνδυαστικό στοίχημα για το παιχνίδι Κολομβίας-Αγγλίας είναι να σκοράρει πρώτος ο Χάρι Κέιν και να σκοράρει η Κολομβία και Over 10,5 κόρνερ αγώνα.
Περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές έχουν συνολικά οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα για να ποντάρουν στους σημερινούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πριν από την έναρξη και κατά της διάρκειά τους.
Προσφέρεται πλήθος ειδικών στοιχημάτων, μεταξύ άλλων, για τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των goal kick, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, την ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, τα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο, τη μέθοδο επίτευξης του πρώτου γκολ.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!