Αυτή είναι η Ρωσίδα που έζησε την απίστευτη περιπέτεια στο Ρέθυμνο -20 ώρες στη θάλασσα, πάνω σε στρώμα [εικόνες]


Οταν η Ολγα Κούλντο αποφάσισε να πάει στο Ρέθυμνο για διακοπές, δεν μπορούσε την απίστευτη περιπέτεια που θα ζούσε.

Πρόκειται για την 55χρονη γιατρό, που πέρασε 20 ώρες στη θάλασσα, πάνω σε στρώμα, μέχρι να την εντοπίσει πιλότος της Frontex. Μία περιπέτεια που έκανε τον γύρο του κόσμου.
Η γυναίκα από το Ζελένογκραντ, κοντά στη Μόσχα, επισκέφθηκε την Κρήτη με τον 59χρονο σύζυγό της, Ολεγκ, και την 28χρονη κόρη τους, Γιούλια. Οι τελευταίοι ενημέρωσαν τις αρχές, όταν η Κούλντο δεν επέστρεψε στο ξενοδοχείο, μετά το απογευματινό της μπάνιο.


Ξεκίνησαν αμέσως έρευνες, αλλά εντοπίστηκε τελικά 20 ώρες αργότερα, 7 μίλια από την ακτή που βρέθηκαν τα πράγματά της, από πιλότο αεροσκάφους της Frontex που πετούσε πάνω από την περιοχή.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με «καρδιολογικά προβλήματα», σύμφωνα με την Sun «Θαύματα συμβαίνουν», έγραψε η κόρη της- τηλεοπτική παραγωγός- στα social media. Η ίδια ανέφερε ότι η 55χρονη είχε «ψηθεί» από την ήλιο, μέχρι να την εντοπίσουν.Πληροφορίες: thesun
Φωτογραφίες: thesun, Frontex

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!