Παραδίδονται ανακαινισμένα στη νεολαία 3 ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ σε Ομόνοια, Πρόνοια, Τερψιθέα






- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –
Παραδίδονται ανακαινισμένα στη νεολαία 3 ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ σε Ομόνοια, Πρόνοια, Τερψιθέα

Στο πλαίσιο του έργου «Βελτιώσεις δημοτικών αθλητικών κέντρων και ανοιχτών χώρων άθλησης» της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Παύλου Μελά και με στόχο να ικανοποιηθούν οι αυξημένες ανάγκες κυρίως της νεολαίας για άθληση και ψυχαγωγία, ο Δήμος Παύλου Μελά κάνει πράξη την ανακαίνιση και συντήρηση υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων στις Δημοτικές Κοινότητες Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας, βελτιώνοντας την αισθητική και την ασφάλεια των δημοτικών χώρων φυσικής αγωγής.
Έτσι μεταξύ άλλων, ολοκληρώνεται η αναβάθμιση 3 ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ στη Σταυρούπολη του Δήμου Παύλου Μελά και συγκεκριμένα στις παρακάτω γειτονιές
•στο πάρκο πρασίνου μεταξύ των οδών Σοφοκλέους – Ιατρού Γωγούση της Τερψιθέας, συνολικής έκτασης εννέα στρεμμάτων.
•στη διασταύρωση της κεντρικής οδού Ωραιοκάστρου και της οδού Δοϊράνης, στην περιοχή της Ομόνοιας.
•στο Κεντρικό κτίριο του Εθνικού Οργανισμού Πρόνοιας, στον ομώνυμο παλιότερο προσφυγικό πυρήνα της Σταυρούπολης.
Στους παραπάνω χώρους, είχε καταστραφεί ο παλιός τάπητας (εικοσαετίας) και οι βαθιές ρηγματώσεις στην ασφαλτική στρώση σε συνδυασμό με τις αποκολλήσεις τμημάτων του τάπητα, εγκυμονούσαν κινδύνους σοβαρών τραυματισμών.
Με την τοποθέτηση ακρυλικού επαλειφόμενου συνθετικού τάπητα που ολοκληρώθηκε, τη δημιουργία νέων περιφράξεων ή βελτίωση των υπαρχουσών από την Τεχνική Υπηρεσία, αλλά και τις εργασίες που θα ακολουθήσουν από το Τμήμα Καθημερινότητας και Άμεσης Επέμβασης (μικροβελτιώσεις κυρίως στις μπασκέτες με βάψιμο και επιδιορθώσεις), θα παραδοθούν 3 αθλητικοί χώροι σε μικρούς και μεγάλους για να μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στο άθλημα, να παίξουν στη γειτονιά τους, με βασική προϋπόθεση, τα γήπεδα αυτά να εξασφαλίζουν την προσωπική υγεία των ασκουμένων.
Μάλιστα στην περίπτωση της Πρόνοιας, ανακατασκευάστηκε το τοιχίο δίπλα στο γήπεδο της οδού Ιασονίδου, ώστε με τη δημιουργία της νέας υποδομής, να παρέχεται περισσότερη ασφάλεια και προστασία στους κατοίκους και τις περιουσίες τους. 

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ενημερώθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Στέφανο Βάρφη για την πορεία όλων των παρεμβάσεων που έμπρακτα και ουσιαστικά βελτιώνουν την ποιότητα των υπηρεσιών αθλητισμού στους πολίτες.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!