Τango και ρεμπέτικα στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Με tango και ρεμπέτικα της κιθάρας ολοκληρώνεται το πρώτο μέρος του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 18 Ιουλίου, έρχεται η μουσική παράσταση «Buenos Tangos» από την Αργεντινή, με 10 χορευτές και 7 μουσικούς επί σκηνής, ενώ την Πέμπτη 19 Ιουλίου, ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται και πάλι με τα «Ρεμπέτικα της κιθάρας».
Η προγραμματισμένη για σήμερα, Δευτέρα 16 Ιουλίου συναυλία του Στέφανου Κορκολή με τίτλο «Η μουσική είναι μία» ακυρώνεται. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων μπορούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους από τα σημεία που τα έχουν προμηθευτεί από Τρίτη 17 Ιουλίου έως το τέλος του μήνα. Ζητάμε συγνώμη για την όλη ταλαιπωρία του κοινού.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Ο.Α.Σ.Θ. έχει προσθέσει μέχρι και 20 Ιουλίου τέσσερα επιπλέον δρομολόγια στις λεωφορειακές γραμμές 27 και 34. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιούνται δύο δρομολόγια στη γραμμή 27, τα οποία θα αναχωρούν από τον Σ.Μ. Σταυρούπολης στις 00:30 και 00:40 τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα.
Στη γραμμή 34 τα δύο επιπλέον δρομολόγια θα αναχωρούν από τον τερματικό σταθμό της Άνω Ηλιούπολης, τις καθημερινές, στις 00:20 και 00:40 και τα Σαββατοκύριακα στις 00:20 και 00:30.   


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!