Με δάκρυα στα μάτια η χήρα του Θεόδωρου Αγγελόπουλου: Κάηκε το σπίτι και όλο του το αρχείο [βίντεο]


Ουτε το σπίτι του Θεόδωρου Αγγελόπουλου δεν ξέφυγε από τη μανία της πυρκαγιάς παρασέρνοντας στο πέρασμά της και το αρχείο του αξέχαστου καλλιτέχνη.

Σε απόγνωση βρίσκεται η χήρα του Θόδωρου Αγγελόπουλου, η οποία είδε το σπίτι της στο Μάτι να καταστρέφεται από την πύρινη λαίλαπα. Με δάκρυα στα μάτια, η Φοίβη Αγγελοπούλου, μίλησε στο δελτίο του Star τονίζοντας ότι το σπίτι της κάηκε ολοσχερώς. Μαζί και το αρχείο του Θεόδωρου Αγγελόπουλου.
«Όλη η αλληλογραφία του με διάσημους ανθρώπους, όλα τα βιβλία των συγγραφέων που του είχαν αφιερώσει.... Ό, τι υπήρχε στο γραφείο, το οποίο ήταν ιδιωτικής φύσεως, έχει καταστραφεί. Η κόρη μου η Κατερίνα άρπαξε ένα κουτί που είναι μόνο τα έγγραφα του θιάσου» ανέφερε.
«Το σπίτι που κατοικούσαμε έχει καταστραφεί ολοσχερώς… Υπάρχουν κάποια αλουμίνια απέξω. Μέσα έχει πέσει ένα ταβάνι και υπάρχουν κάτι καναπέδες».
Η Μαρτυρία της κ. Αγγελοπούλου συγκλονίζει, «Οταν ξέσπασε η φωτιά ήμουν σε μια φίλη μου που ήταν χειρουργημένη με πατερίτσες και η οποία τελικά πνίγηκε».
«Δυστυχώς ούτε η τηλεόραση, ούτε η πολιτεία, ούτε εμείς οι κάτοικοι που έχουμε μισοεκπαιδευτεί όλα αυτά τα χρόνια και είχαμε μία οργάνωση… δε λειτούργησε τίποτα από όλα αυτά. Τίποτα απολύτως!».
«Εγώ πήρα την εγγονή μου από τον παιδικό σταθμό στη Ραφήνα να έρθω εδώ και στην κορυφή του λόφου ήδη ήξερα ότι έπρεπε να φύγω, όχι να πάω στη φίλη μου και την κόρη μου. Το ήξερα, αλλά λέω θα χτυπήσουν οι καμπάνες. Θα χτυπήσει κάτι! Θα γίνει κάτι από αυτά που γινόντουσαν τα προηγούμενα χρόνια! Δεν έγινε τίποτα και μέχρι τις εννιά δεν εμφανίστηκε κανένα όργανο» τόνισε.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!