Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες "ΛΑΜΨΗ" ευχαριστεί το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


ΠΡΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
κ. ΓΙΟΡΤΣΟ ΓΕΩΡΓΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 23/07/2018
ΑΡ. ΠΡΩΤ. 267
                Οι γονείς και τα παιδιά της «Λάμψης» θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν από καρδιάς για τη δωρεά που καταθέσατε στο σύλλογό μας μέσα από την παρουσίαση της Θεατρικής Παράστασης «Το Διαμάντι και το Κήτος» που διεξήχθη από το Τμήμα Υποκριτικής του Δ.ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.
                Βασικός στόχος της ΛΑΜΨΗΣ είναι τόσο η καλύτερη δυνατή ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των πασχόντων παιδιών, όσο και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, σε θέματα που αφορούν τον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου.
                Έτσι λοιπόν κάθε πρωτοβουλία ιδιωτών ή φορέων, όπως η δική σας, μας δυναμώνουν στην προσπάθειά μας. Αυτή η ευαισθησία και η εκδήλωση της αγάπης σα, μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε τη δύσκολη πορεία μας.
                Ελπίζουμε να σας έχουμε αρωγούς στις προσπάθειές μας και στο μέλλον, ένα μέλλον που προσδοκούμε να ’ναι αισιόδοξο κι ελπιδοφόρο για όλα τα παιδιά που τόσο σκληρά δοκιμάζονται.
                Οι πιο ζεστές ευχές μας ας σας συντροφεύουν στη ζωή σας.

Για το Δ.Σ.
Ο ΤΑΜΙΑΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!