Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου:


ΚΑΛΕΣΜΑ   ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ  ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ

Το Πανελλήνιο βιώνει άλλη μια τραγωδία, αποτέλεσμα της θηριώδους μανίας της φύσης με τη φονική πυρκαγιά που έπληξε την Αττική.
Ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου συμμετέχει στο εθνικό πένθος αλλά και στην εκδήλωση αλληλεγγύης στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τη φωτιά και έχουν άμεση ανάγκη από είδη πρώτης ανάγκης όπως φάρμακα (γάζες, ορούς, κρέμες για εγκαύματα), σεντόνια, μαξιλαροθήκες, κουβέρτες .
Με απόφαση του Δ.Σ. θα διαθέσει ποσό χρημάτων για την αγορά φαρμάκων και κλινοσκεπασμάτων και καλεί  τα Μέλη και τους Φίλους του Συλλόγου να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να προσφέρουν ό,τι μπορούν από τα απαραίτητα γα τους πληγέντες.

Αύριο Τετάρτη, 25 και την Πέμπτη 26 Ιουλίου από τις 8.30 έως τις 15.00
στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ωραιοκάστρου, απέναντι από το Δημαρχείο, συμμετέχουμε στη συλλογή των απαραίτητων ειδών που θα σταλούν στις πληγείσες περιοχές.

Για το Σύλλογο
Ο Πρόεδρος


Γιάννης Τσακίρης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!