Ανέστης Πολυχρονίδης για διόδια και δήμαρχο Ωραιοκάστρου: ...“όποιος δεν θέλει να μαγειρέψει δέκα μέρες κοσκινίζει”...

Στις 31.10.2017 κατέθεσα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου
την διαδημοτική πρόταση ψηφίσματος για την κατασκευή του σταθμού διοδίων "Ωραιοκάστρου“ στην εξωτερική περιφερειακή-Εγνατία Οδό. 
Το ψήφισμα ψηφίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Ωραιοκάστρου και τις επόμενες ημέρες ψηφίστηκε και από τα Δημοτικά Συμβούλια των όμορων Δήμων, Παύλου Μελά, Ελευθερίου Κορδελιού/ Ευόσμου, Δέλτα, το Δήμο Αμπελοκήπων/ Μενεμένης και από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Ε.Δ.Κ.Μ.). 
Δημιουργήθηκε μια δυναμική γύρω από το θέμα και ο Δήμος Ωραιοκάστρου με τον Δήμαρχο του επικεφαλής καλούνταν να προχωρήσει την κοινή προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Σ.τ.Ε.). 
Πέρασαν από τότε 9 μήνες, πιέσεις εκ μέρους μου στη Δημοτική Αρχή να προωθήσει το θέμα και μόλις προχθές (5.07.2018) πληροφορηθήκαμε με δελτίο τύπου, ότι ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου ζήτησε την νομική στήριξη από την Π.Ε.Δ.Κ.Μ. και Κ.Ε.Δ.Ε. για να προσφύγει στο Σ.τ.Ε.. 
Φαίνεται τελικά, ότι όποιος δεν θέλει να μαγειρέψει δέκα μέρες κοσκινίζει.


Τα συμπεράσματα δικά σας...




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!