Τολμηρή Θεσσαλονικιά έβγαλε βόλτα τον... βόα της στην πλατεία Αριστοτέλους [εικόνες]


Ολα τα βλέμματα συγκέντρωσε μία Θεσσαλονικιά χτες στην πλατεία Αριστοτέλους, καθώς την ώρα που πολλοί κρατούσαν σημαίες ή πανό λόγω του συλλαλητηρίου για το ονοματολογικό, εκείνη κρατούσε έναν βόα.

Κι όμως όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η νεαρή κοπέλα βγήκε έξω με την Ιζαμπέλα,όπως δηλαδή λένε τον περίπου 2 ετών βόα της, έχοντας τον τυλίξει γύρω από τον λαιμό της.

Μάλιστα η Θεσσαλονικιά μόλις κατάλαβε πως έγινε το επίκεντρο της προσοχής «έπαιξε» λίγο με το κατοικίδιό της, βάζοντας το πάνω στο κεφάλι της ή τοποθετώντας το χέρι της κοντά στο στόμα του.

Έτσι, έχοντας απλώσει τον βόα παντού... πάνω στα χέρια, τον λαιμό και τον αυχένα, η κοπέλα όχι μόνο πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, αλλά και άφησε όσους τολμηρούς την πλησίασαν να χαϊδέψουν και να περιεργαστούν τον βόα της, ενώ μερικοί έβγαλαν και  φωτογραφίες μαζί της.



Φωτογραφίες: INTIME NEWS

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!