Σοκ στο μπάσκετ: Νεκρός ο Τάιλερ Χάνεϊκατ, σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς στις ΗΠΑ


Τραγικά είναι τα νέα που έρχονται από τις ΗΠΑ, καθώς αναφέρεται πως ο Τάιλερ Χάνεϊκατ έχασε τη ζωή του σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, ο Αμερικανός άσος της Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα ενεπλάκη σε ανταλλαγή πυροβολισμών στο Sherman Oaks της Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Ο Χάνεϊκατ, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, αντάλλαξε πυροβολισμούς με την αστυνομία στο προάστιο του Λος Άντζελες στις 5 μετά τα μεσάνυχτα τοπικής ώρας. Οι Αρχές έλαβαν τηλεφώνημα από τη μητέρα του 28χρονου άσου η οποία έκανε λόγο για αλλόκοτη συμπεριφορά του. Άμεσα έφτασαν στο σπίτι του αστυνομικοί με τον Χάνεϊκατ να αρχίζει να τους πυροβολεί.
Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν και ο άσος της Χίμκι πέθανε στο σημείο του περιστατικού.
Με τελευταία ανάρτησή τους στο Twitter, οι αστυνομικές Αρχές του Λος Άντζελες (LAPD) ενημέρωσαν πως «η ομάδα αστυνομικών SWAT (Special Weapons And Tactics) μπήκε στην οικία και εντόπισε έναν άνδρα, ο οποίος δεν ανταποκρινόταν. Η LAPD εξακρίβωσε εν συνεχεία τον θάνατό του».
O Χάνεϊκατ με τη φανέλα της Αναντολού Εφές
Με τα χρώματα της Χίμκι
Ο Χάνεϊκατ είχε τεθεί πολλές φορές αντιμέτωπος τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με τον Ολυμπιακό σε αγώνες της Euroleague.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!