Επεσαν τα τείχη: Η υποδοχή των Παγκόσμιων Πρωταθλητών στο Παρίσι -Χιλιάδες κόσμου στους δρόμους [εικόνες & βίντεο]


Η Γαλλία κατέκτησε το Μουντιάλ και το Παρίσι... υποδέχθηκε τους θριαμβευτές της Ρωσίας!

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής βγήκαν από το αεροπλάνο με το τρόπαιο του Μουντιάλ αγκαλιά, ο Πογκμπά άρχισε να χορεύει, ενώ στους δρόμους συνάντησαν χιλιάδες κόσμου που τους αποθεώναν στην παρέλαση των Πρωταθλητών. Το Παρίσι έζησε μεγάλες στιγμές με τους Γάλλους 20 χρόνια μετά να είναι ξανά στους δρόμους για πανηγύρια.
Αμέσως μετά την παρέλαση που είχε διάρκεια πάνω από 2 ώρες, η αποστολή της Εθνικής Γαλλίας μετέβη στο Μέγαρο των Ηλυσίων όπου τους υποδέχθηκε επίσημα ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και μάλιστα έβγαλε μαζί τους αναμνηστική φωτογραφία και πανηγύρισαν ξανά την μεγάλη επιτυχία.



Μεγαλειώδη υποδοχή επιφύλαξαν οι Γάλλοι στην Εθνική ομάδα της χώρας τους, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου χθες στη Μόσχα, νικώντας στον τελικό του Μουντιάλ την Κροατία με 4-2.
Εκατομμύρια φίλαθλοι βρέθηκαν στα Ηλύσια Πεδία και στον πύργο του Άιφελ προκειμένου να υποδεχτούν την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν, δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα με τις εκδηλώσεις τους. Η αρχή έγινε από το αεροδρόμιο «Σαρλ Ντεγκόλ», όπου οι πυροσβέστες σχημάτισαν αψίδα νερού πάνω από το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή.
Στη συνέχεια η αποστολή επιβιβάστηκε σε ανοιχτό λεωφορείο προκειμένου ο κόσμος να έχει οπτική επαφή, ενώ η αεροπορία «έβαψε» τον ουρανό πάνω από την Αψίδα του Θριάμβου με τα γαλλικά χρώματα.
Χιλιάδες κόσμου στους δρόμους του Παρισιού για τους θριαμβευτές

Δείτε τι έγινε από την άφιξη μέχρι και το τέλος της παρέλασης:

Γιορίς και Ντεσάμπ με το χαμόγελο στα χείληΔεν αποχωρίστηκε την κούπα ο ΓιορίςΧιλιάδες κόσμου στους κεντρικούς δρόμους στο ΠαρίσιΗ Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι συγκέντρωσε πολύ κόσμο
Δείτε βίντεο από τον κόσμο στο Παρίσι:

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!