Champions League: Πρώτο βήμα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ, 2-1 τη Βασιλεία [βίντεο]


Θα μπορούσε και... καλύτερα, αλλα ο ΠΑΟΚ κρατά τη νίκη στο πρώτο ματς με τη Βασιλεία.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε απόψε 2-1 τη Βασιλεία στη Τούμπα και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στον γ' προκριματικό του Champions League, αν και όλα θα κριθούν στην ρεβάνς της Ελβετίας σε μία εβδομάδα (1η Αυγούστου).
Ο Κάνιας στο 32' και ο Πρίγιοβιτς στο 80' σκόραραν για τον ΠΑΟΚ, ενώ η Βασιλεία μείωσε στο 82' με τον Αγιέτι. Ενα γκολ που της δίνει ελπίδες για ανατροπή στην έδρα της. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την ομάδα της Ελβετίας και θα μπορούσε με το 2-0 να... αγκαλιάσει την πρόκριση, όμως το λάθος του Πασχαλάκη και της άμυνας του ΠΑΟΚ στην φάση του 2-1 αλλάζει τα δεδομένα.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Ζαμπά (72' Ελ Καντουρί), Πέλκας, Λημνιός (92' Σάχοβ), Πρίγιοβιτς (83' Ουάρντα).
Βασιλεία (Ράφαελ Βίκι): Όμλιν, Σούτσι, Φρέι, Μπαλάντα, Πετρέτα (45' λ. τρ. Κάιζερ), Ντιέ, Ζούφι, Ριβέρος, Ομπερλίν (62΄Καλουλού), Αγιέτι (94' Μπουά), Στόκερ.
Διαβάστε πως μετέδωσε το ματς το iefimerida.gr
ΤΑ ΓΚΟΛ

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!