Το Conde Nast Traveller βάζει την Ελλάδα στις 10 ομορφότερες χώρες του κόσμου και σου λέει πού να πας [βίντεο]


Τις 10 πιο όμορφες χώρες του πλανήτη παρουσιάζει για άλλη μία φορά το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό «Conde Nast Traveller» και δεν αποτελεί έκπληξη πως μία από αυτές είναι και η Ελλάδα.

Εκτός από την χώρα μας, στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι: Κροατία, Νορβηγία, Κόστα Ρίκα, Φιλιππίνες, Τανζανία, Νότια Αφρική, Χιλή, Μαρόκο και Μαλαισία.
«Μπορείτε να περπατήσετε μέσα από καταρράκτες και σπηλιές στο εθνικό πάρκο αυτής της χώρας. Τα φιόρδ της χώρας αυτής είναι από τα πιο γραφικά μέρη της Γης. Τα πάνω από 6.000 νησιά της χώρας αυτής προσφέρουν εξαίσια πανοραμική θέα. Η χώρα αυτή φιλοξενεί περισσότερα από 4 εκατομμύρια άγρια ζώα, ενώ μια άλλη χώρα έχει πάνω από 9.000 είδη φυτών και σχεδόν 300 είδη θηλαστικών. Το μεγαλύτερο κινηματογραφικό στούντιο στον κόσμο βρίσκεται στην χώρα αυτή» αναφέρει το Conde Nast στο βίντεο που παρουσιάζει τις 10 πιο όμορφες χώρες του κόσμου.
Κάθε ένα από τα περισσότερα από 6.000 νησιά και νησίδες της Ελλάδας προσφέρει εξαιρετική πανοραμική θέα
Όσο για την Ελλάδα; «Κάθε ένα από τα περισσότερα από 6.000 νησιά και νησίδες της Ελλάδας προσφέρει εξαιρετική πανοραμική θέα. Χαλαρώστε στις παραλίες της Ζακύνθου δίπλα στα απόκρημνα βράχια ή ταξιδέψτε στα βουνά της Ηπείρου» αναφέρει το περιοδικό.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!