Ολοκληρώθηκε το deal: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους -30 εκατ.ευρώ ετησίως, 105 η Ρεάλ Μαδρίτης


Η μεταγραφική «βόμβα» του καλοκαιριού που αναμενόταν εδώ και ημέρες... έσκασε την Τρίτη.

Η Γιουβέντους... ταξίδεψε μέχρι την Καλαμάτα (εκεί κάνει διακοπές) για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο και η μεταγραφή έκλεισε! Ετσι, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μετά από 9 χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης θα γίνει... Ιταλός και παίκτης της Γιουβέντους μέχρι το 2022. Θα παίρνει 30 εκατ.ευρώ ετησίως, ενώ η Ρεάλ θα πάρει 105 εκατ.ευρώ. Πρόκειται για τον κορυφαίο σκόρερ όλων των εποχών στη Ρεάλ Μαδρίτης με 451 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με τη «Βασίλισσα» πανηγύρισε μεταξύ άλλων τέσσερα  Champions League.
Η ανάρτηση της Γιούβε για τον Κριστιάνο:
Ο 33χρονος Κριστιάνο Ρονάλντο μάλιστα αποχαιρέτησε επισήμως της Ρεάλ Μαδρίτης και τους οπαδούς της με ένα μακροσκελές μήνυμα που ανέβηκε στο site της Βασίλισσας.
Το μήνυμα του Ρονάλντο:
«Αυτά τα χρόνια στη Ρεάλ και στην πόλη της Μαδρίτης, ήταν ίσως τα πιο ευτυχισμένα της ζωής μου. Έχω μόνο αισθήματα τεράστιας ευγνωμοσύνης για αυτό το σύλλογο και για αυτήν την πόλη. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την φροντίδα και την αγάπη που έλαβα. Ωστόσο, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου και γι ‘αυτό ζήτησα από τη Ρεάλ να δεχθεί την μεταγραφή μου. Το αισθάνομαι έτσι και ζητάω από όλους παρακαλώ να με καταλάβουν.
Ήταν 9 εξαιρετικά χρόνια. Εννέα χρόνια μοναδικά. Ήταν για εμένα ένα διάστημα συναρπαστικό, γεμάτος αλλά ταυτόχρονα και σκληρά αφού η Ρεάλ έχει απαιτήσεις αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα μπορέσω ποτέ να ξεχάσω ότι εδώ απόλαυσα το ποδόσφαιρο με ένα μοναδικό τρόπο. Είχα και στο γήπεδο και στα αποδυτήρια φανταστικούς συμπαίκτες, αισθάνθηκα τη ζεστασιά και το πάθος του πλήθους και μαζί κατακτήσαμε 3 διαδοχικά Champions League και τέσσερα συνολικά σε πέντε χρόνια. Μαζί με αυτά, σε ατομικό επίπεδο είχα την ικανοποίηση να κατακτήσω τέσσερις χρυσές μπάλες και τρία χρυσά παπούτσια, όλα στη διάρκειας της θητείας μου σε αυτό το τεράστιο και εξαιρετικό κλαμπ.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε τη καρδιά μου και αυτή της οικογένειάς μου και για αυτό θέλω να πω ευχαριστώ στην ομάδα, στον πρόεδρο, στους διευθυντές, στους συμπαίκτες μου, στους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές και τους καταπληκτικούς εργαζομένους που ακούραστα σκέφτονται για κάθε λεπτομέρεια. Ατελείωτα ευχαριστώ ακόμα μια φορά στους οπαδούς μας και ευχαριστώ επίσης το ισπανικό ποδόσφαιρο. Αυτά τα εννέα συναρπαστικά χρόνια, είχα απέναντί μου πολύ μεγάλους παίκτες. Έχω σεβασμό και αναγνώριση για όλους. Έχω σκεφτεί πολύ και ξέρω ότι έχει έρθει η στιγμή για έναν νέο κύκλο. Φεύγω αλλά αυτή η φανέλα, αυτό το λογότυπο και το Σαντιάγκο Μπερναμπέου θα τα αισθάνομαι πάντα σαν κάτι το δικό μου, όπου και αν είμαι.
Ευχαριστώ σε όλους και βέβαια όπως είπα και την πρώτη φορά σε αυτό το γήπεδο πριν από εννέα χρόνια, Hala Madrid!».
Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης: 
«Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι ανταποκρινόμενη στη θέληση και την επιθυμία που εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, συμφώνησε την παραχώρησή του στη Γιουβέντους. Σήμερα, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε έναν παίκτη που έχει αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο και που είναι ένας από τους λαμπρότερους στην ιστορία της ομάδας μας και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Πέρα από τους τίτλους, τα τρόπαια και τους θριάμβους στους αγωνιστικούς χώρους σε αυτά τα 9 χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν παράδειγμα αφοσίωσης, δουλειάς, υπευθυνότητας, ταλέντου και βελτίωσης. Έχει γίνει ο τοπ σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης με 451 γκολ σε 438 παιχνίδια. Κατέκτησε συνολικά 16 τιτλους και 4 Champions League. Σε ατομικό επίπεδο, με τη φανέλα της Ρεάλ κατέκτησε 4 Χρυσές Μπάλες και 3 Χρυσά Παπούτσια ανάμεσα σε άλλα. Για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι πάντα ένα από τα μεγάλα σύμβολα και μία μοναδική αναφορά για τις επόμενες γενιές. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πάντα το σπίτι σου». 

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!