Οι διοργανωτές του PHotosphere κοντά στους πυρόπληκτους της Αττικής .


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Διοργανωτές του Photosphere, θέλουν να εκφράσουν την λύπη τους και την συμπαράστασή τους στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής που αυτές τις μέρες μονοπωλούν το παγκόσμιο ενδιαφέρον.
Μετά από παύση δύο ημερών, 24 & 25 Ιουλίου, ως ένδειξη σεβασμού και την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για βοήθεια στους πληγέντες με την πολύ θερμή και άμεση ανταπόκριση των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του νησιού, το Photosphere άνοιξε ξανά τις πόρτες του στο κοινό.
Το Φεστιβάλ θα λειτουργεί στην Πάρο έως τις 30 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου “Αρχίλοχος” στην Παροικιά, από τις 20:00 έως τις 00:00, ενώ μετά θα μεταφερθεί στην Πάτμο, από τις 10 έως τις 25 Αυγούστου , στον εξωτερικό χώρο του Πνευματικού Κέντρου “Πάτμιον”.
ΠΑΡΟΣ - ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ  
Μετά από την επιτυχημένη βραδιά των εγκαινίων στις 15 Ιουλίου, με το πολύ όμορφο μουσικό ξεκίνημα από το συγκρότημα “Messed up”, ακολουθεί το ιδιαίτερο σεμινάριο “Φωτόγραμμα”, για όσους θέλουν να γνωρίσουν μια τεχνική σκοτεινού θαλάμου άνευ φωτογραφικής μηχανής, που θα πραγματοποιηθεί από την συμμετέχουσα του Φεστιβάλ και καθηγήτρια Α/Μ φωτογραφίας στην σχολή Καλών Τεχνών HISA ~Hellenic International Studies in the Arts~ , Μαρία Δρακάκη.
Δυστυχώς, εξαιτίας των επιπτώσεων των πυρκαγιών στην Αττική, ο Κριτής του Φεστιβάλ Κοσμάς Κουμιανός, ανέβαλλε το Σεμινάριο “Εξειδίκευση στο Πορτραίτο”, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 29 Ιουλίου 2018. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του θα ανακοινωθεί σε επόμενο Δελτίο Τύπου.
Την τελευταία μέρα, Δευτέρα 30 Ιουλίου, οι Διοργανωτές επιφυλάσσουν στους επισκέπτες μια διαδραστική βραδιά:
Σε συνεργασία με την “Ευζωία Wellness Activities”, θα πραγματοποιήσουν ένα κυνήγι θησαυρού με έπαθλο για τον νικητή 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στο νησί της Πάτμου από τις 7 έως τις 10 Αυγούστου, ημέρα εγκαινίων του Φεστιβάλ, καθώς και 40% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά τους εισιτήρια. Με αυτόν τον τρόπο θα αποχαιρετήσουμε το πρώτο νησί/σταθμό του Photosphere και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.   

Περισσότερες πληροφορίες:











Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!