Επικό-ιστορικό ματς τένις στο Wimbledon: Επαιζαν 6,5 ώρες Αντερσον και Ισνερ [βίντεο]


Μετά από ένα παιχνίδι-θρίλερ, που διήρκησε 6,5 ώρες, ο Κέβιν Άντερσον κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Τζον Ισνερ και να προκριθεί στον τελικό του Wimbledon!

Ο Νοτιοαφρικανός βγήκε νικητής στο παιχνίδι με τον Αμερικανό τενίστα και πλέον έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου στην Μεγάλη Βρετανία!
Η επική μονομαχία κρίθηκε στο 30ο γκέιμ του πέμπτου σετ (26-24) και αφού πρώτα οι δύο τενίστες είχαν δώσει ό,τι είχαν μέσα στο κορτ! Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο, μετά το τέλος του παιχνιδιού, με τον Αντερσον να μην έχει καν το κουράγιο να πανηγυρίσει τη μεγάλη πρόκρισή του στον τελικό της διοργάνωσης.
Χρονικά, η αναμέτρηση του Αντερσον με τον Ισνερ ήταν η 4η μεγαλύτερη στην ιστορία του επαγγελματικού τένις! Η μεγαλύτερη ήταν βεβαίως εκείνη του Ισνερ με τον Μαχούτ, για τον 1ο γύρο του Wimbledon του 2010, που είχε φτάσει τις 11 ώρες και τα 5 λεπτα σε διάρκεια και είχε χωριστεί σε 3 ημέρες.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!