Ανοίγει την Πέμπτη η αυλαία του μουσικού φεστιβάλ Παρά Θιν΄ Αλός 2018 στην Καλαμαριά


                                                              Καλαμαριά   20 - 08 -  2018


                                         ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Ανοίγει την Πέμπτη  η αυλαία του μουσικού φεστιβάλ Παρά Θιν΄ Αλός 2018 στην Καλαμαριά

Εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής και ποιότητας με δωρεάν είσοδο για το κοινό, φιλοξενεί κα φέτος  το  πρόγραμμα του Φεστιβάλ ΠΑΡΑ ΘΙΝ ΑΛΟΣ 2018, που διοργανώνει με συνέπεια εδώ και 28 χρόνια, ο Δήμος Καλαμαριάς.

Η αυλαία ανοίγει την Πέμπτη 23 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού, με συναυλία της Ελένης Τσαλιγγοπούλου, η οποία θα εμφανιστεί  επι σκηνής, μαζί  με τη νέα μπάντα της,  Bogaz Musique, και θα παρουσιάσουν το νέο άλμπουμ με τίτλο «Των φίλων τα σπίτια» που είναι ταυτόχρονα και ο τίτλος της παράστασης.
Το νέο αυτό άλμπουμ ήρθε μέσα από συναντήσεις που είχε η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τους πιο αγαπημένους φίλους της καλλιτέχνες, φίλους παλιούς που έχουν μοιραστεί μαζί στα χρόνια έμπνευση, δημιουργία και χαρά, αλλά και με νεότερους στην παρέα, ήδη αγαπημένους, ταλαντούχους και αξιόλογους. Και κάπως έτσι, με σπιτική ζεστασιά, όμορφα ξενύχτια και απόλυτα φιλική διάθεση προέκυψε μία σειρά τραγουδιών.
Το πρόγραμμα αναμένεται να είναι γεμάτο εκπλήξεις αλλά και πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Τραγούδια που υπογράφουν σπουδαίοι δημιουργοί από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό και το έντεχνο, τραγούδια μεγάλων δημιουργών, σύγχρονα και κλασσικά, αλλά και τραγούδια που ήδη έχουν προκαλέσει αίσθηση και  φιλοδοξούν να κρατήσουν την καλύτερη παρέα η οποία  θα αφήνει μία όμορφη και ζεστή αίσθηση, όσο μία αξέχαστη συνάντηση με αγαπημένους φίλους!
Το σχήμα της Ελένης Τσαλιγοπούλου και  bogaz musique, απαρτίζεται από εξαιρετικούς μουσικούς, συνιστώντας μία δημιουργική μουσική ομάδα, που εξελίσσεται, πειραματίζεται, ενώνει το καινούριο με το παλιό, την Ανατολή με τη Δύση και διαμορφώνει ένα σύγχρονο, ελκυστικό, ηχητικό τοπίο.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!