Ρέθυμνο: Βρήκαν στον δρόμο 20 κιλά χασίς


Περίπου 20 κιλά χασίς βρήκαν οι αστυνομικοί στο Ρέθυμνο, στην περιοχή της Σκαλέτας, μετά από συντονισμένη επιχείρηση. Η κάνναβη ήταν αποθηκευμένη σε τέσσερις συσκευασίες τις οποίες κάποιος είχε αφήσει σε σημείο πολύ κοντά στην εθνική οδό, πιθανώς έτοιμες για.. μεταφόρτωση.
Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:
«Ολοκληρώθηκε σήμερα (30.08.2018) το πρωί συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν τέσσερις συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 19 κιλά και 650 γραμμάρια κάνναβης.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση  στοιχείων  σήμερα (30.08.2018) το πρωί  από αστυνομικούς του  Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 19 κιλά και 650 γραμμάρια κάνναβης.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης».

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!