Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο έρεισμα της 24ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης (Ν.Μαδύτου-ορίων Ν.Θεσσαλονίκης)

22/08/2018

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο έρεισμα της 24ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης (Ν.Μαδύτου-ορίων Ν.Θεσσαλονίκης)  

Εργασίες συντήρησης στο έρεισμα της 24ης Επαρχιακής Οδού (Ν. Μαδύτου – ορίων Νομού Θεσσαλονίκης προς τον οικισμό Βαρβάρας Ν. Χαλκιδικής)  θα  πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση  Τεχνικών  Έργων  της  Περιφέρειας  Κεντρικής  Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 27  Αυγούστου 2018.
Αναλυτικά, έχει προγραμματιστεί η συνέχιση των εργασιών κοπής χόρτων και καθαρισμού τάφρου (στένωση του οδοστρώματος και κυκλοφορία από την ελεύθερη κάθε φορά λωρίδα κυκλοφορίας στα αμφίδρομα τμήματα του οδικού δικτύου),που θα πραγματοποιηθούν στα ερείσματα εκατέρωθεν της 24ης Επαρχιακής Οδού, στο τμήμα μετά τον οικισμό Ν.Μαδύτου, με κατεύθυνση νοτιοανατολικά προς τα όρια του Νομού και τον οικισμό της Βαρβάρας.
Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε μήκος περίπου 3 χλμ. και στο έρεισμα της οδού.
Οι εργασίες αφορούν κυρίως στην κοπή χόρτων, τα οποία έχουν αναπτυχθεί τόσο που εμποδίζουν την ορατότητα και μειώνουν επικίνδυνα το λειτουργικό πλάτος της οδού.
Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 7 το πρωί.
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!