«Οι Ηλίθιοι» από το ΚΘΒΕ στο Ανοιχτό Θέατρο Κρύας Βρύσης Δήμου Παύλου Μελά την Τετάρτη 29 Αυγούστου (Ελεύθερη είσοδος)

O Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Ιωσήφ Αράπογλου και το Τμήμα Πολιτισμού, προσκαλούν τους θεατρόφιλους, την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018 και ώρα 21.00, στο Ανοιχτό Θέατρο Κρύας Βρύσης (Φιλίππου – Θεοκλήτου Καρυπίδη, στο Πάρκο Κρύας Βρύσης της Πολίχνης), για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Οι Ηλίθιοι» του Νηλ Σάιμον  από το ΚΘΒΕ  σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Παπαδόπουλου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Η παράσταση είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 ως φιλοξενούμενη στο πλαίσιο της Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων «Ημέρες Θεάτρου» του Δήμου Παύλου Μελά και αναβλήθηκε λόγω πένθους για τα θύματα της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Αττική.
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, θέλοντας να ενισχύσει την επαφή του με το θεατρικό κοινό, παρουσιάζει μια παραγωγή που στόχο έχει να φτάσει σε κάθε γειτονιά της πόλης.
Πρόκειται για μια ρομαντική κωμωδία που παίζεται με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις σκηνές του κόσμου, ένα έργο που σατιρίζει τα κοινωνικά ήθη και τα πολιτικά συστήματα του 20ου αιώνα γραμμένο από τον σπουδαίο και πολυβραβευμένο Αμερικανό θεατρικό συγγραφέα και σεναριογράφο Νηλ Σάιμον. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!